Opphør av støtte til Internet Explorer

Fra 1. august 2019 vil vi avslutte vår støtte for Internet Explorer. Internet Explorer er en gammel nettleser som ikke lengre vedlikeholdes. Microsoft som laget nettleseren sier selv at den ikke kan regnes som en nettleser, de anser det som farlig å bruke Internet Explorer.

26.09.201914:22 Rikart Svendsgård

Opphør av støtte

Microsoft som laget nettleseren sier selv at den ikke kan regnes som en nettleser. De anser det som farlig å bruke denne.
 
Se følgende artikkel: Se IT avisens oppslag om dette her
 
Hva vil så skje etter 1. august 2019?
 
Til å begynne med er det ikke sikkert at de som bruker nettleseren vil merke noen ting. Vi i Seria slutter å teste for nettleseren, så oppdateringer som kommer kan slutte å fungere for Internet Explorer. Etter et liten tid (tidspunkt ikke bestemt) så vil vi gjøre noen endringer i systemet som gjør at mye mer slutter å fungere.

Hva vil dette si for deg?

For de aller fleste av våre kunder vil ikke dette være noe negativt. Derimot så vil det være flere positive aspekter med dette:

  • Det vil gå raskere for oss å utvikle vår web-løsning, noe som gjør at vi kan konsentrere oss om de tingene som er viktige. Som f.eks wcag-støtte (krav innen 2021), bedre tjenester, flere valgmuligheter, SEO (søkemotoroptimalisering).
  • Skreddersydd utvikling for deg som kunde vil gå raskere, noe som vil gjøre det billigere for deg.
  • Nettsiden vil kunne gjøres raskere.
  • Færre feil på nettsiden da det er færre nettlesere å ta hensyn til.

Har du noen spørsmål angående dette er det bare å ta kontakt for en hyggelig prat.

Bilde av nettleser, click to open in lightbox