Studio EBN vant Klarna Growth Awards

Tidligere i år nominerte vi vår samarbeidspartner Elisabeth Benonisen og Studio EBN til Klarna Growth Awards. Overraskelsen var stor da hun mottok telefonen om at hun hadde vunnet sin kategori blant norske bedrifter.
Studio EBN på Klarna Awards

I tøff konkurranse blant mer enn 450 norske nettbutikker, ble vår samarbeidspartner plukket ut som vinner i kategorien «sustainability» under Klarna Growth Awards. Studio EBN var tilstede i Stockholm og mottok prisen på i overkant av 1 million kroner, til markedsføring for ytterligere vekst og trafikk for merkevaren.

– Å vinne denne prisen betyr en unik sjanse til å videreutvikle bedriften til det neste nivå ved å få muligheten til å bli mer synlig på markedet. Jeg er veldig ydmyk og glad for denne muligheten, sa hun i et intervju med Klarna.

– Når du har startet noe alene er blant annet en av utfordringene å klare å bli synlig nok, da man gjerne har begrensede ressurser og tid. Dette er noe man drømmer om å gjøre, så jeg er veldig spent på hva vi kan få til ved å få muligheten til å jobbe sammen med Klarnas team og deres fremoverlente digitale løsninger.

Klarna Growth Award 2022 - Sustainability

Siden starten av 2022 har Seria hjulpet Studio EBN med optimalisering av nettbutikken og strategisk rådgivning innen digital markedsføring for å øke konverteringer og synligheten til merkevaren.

Vi har blant annet satt opp varelageret i henhold til standarder for nettbutikker med riktig bruk av varianter til et produkt og jobbet med SEO-beskrivelser av alle produktene. Dette gjør nettbutikken rigget til å kunne integreres med andre netthandelsplattformer som Wolf & Badger. Nå jobber vi aktivt for å få Studio EBN på Zalando som er en av Europas største netthandelsplattform med over 50 millioner aktive brukere.

– Det er ekstra givende å kunne samarbeide så tett med Studio EBN, som kan ansees som en pionér innen bruk av lakseskinn i mote, og i tillegg at merkevaren er fra Bodø. Studio EBN har produkter i verdensklasse, og har et enormt potensial på det globale markedet som hun nå får mulighet til å nå takket være prisen fra Klarna – men også å være tilgjengelig på Zalando, sier Andreas, som nominerte bedriften.

2023 blir altså et svært spennende år for Studio EBN, og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet.