Vi utvikler og skreddersyr effektive løsninger for deg og din bedrift.

Vi leverer nettsider i flere ulike publiseringsverktøy. For å imøtekomme dine ønsker og behov finner vi løsningen som passer best for deg.

Vi finner de riktige løsningene for deg, enten du trenger hjelp til betalt annonsering, nyhetsbrev, søkemotoroptimalisering eller annen markedsføring.

Gjennom tekst og bilder hjelper vi deg med å skape engasjerende innhold og formidle det du ønsker til riktig målgruppe.

Vårt designteam har bred kompetanse og leverer det meste innen design for digitale flater og trykk.

Vi sikrer deg iøynefallende bilder med god kvalitet, som representerer deg og din merkevare eller bedrift på best mulig måte.

For å øke synligheten din på nett hjelper vi deg med søkemotoroptimalisering.

Med plattformen Shopify bygger vi brukervennlige og trygge nettbutikkløsninger.

Designtjenester

Trenger du en moderne nettside, mangler du markedsmateriell, eller ønsker du å fornye deg med en helt ny visuell profil? Vårt designteam har bred kompetanse og kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

Visuell identitet

Den visuelle identiteten til en merkevare skal formidle verdier og synliggjøre hvem og hva dere er, og hvordan dere ønsker å bli oppfattet. Dette for at dere skal bli gjenkjent og husket hos målgruppen deres. En visuell profil består gjerne av logo, fargepalett, typografi, grafisk element, bildestil og illustrasjoner. Noen ganger også med retningslinjer for layout og/eller en beskrivelse av tone of voice.

Alt dette for at din bedrift skal fremstå helhetlig og gjenkjennbar, med en tydelig og troverdig kommunikasjon.

Markedsmateriell

Mye markedsføring foregår digitalt, og vi kan hjelpe deg med alt fra mindre produksjoner til større kampanjer. 

Foto

Vi sikrer deg iøynefallende bilder med god kvalitet, som representerer deg og ditt produkt på best mulig måte.

Vi anbefaler alle bedrifter å investere i en egen bildebank. Med et unikt bildegalleri har du alltid profesjonelle bilder tilgjengelig, som kan brukes på kryss og tvers av kanaler. De kan for eksempel brukes på en nettside, i pressemeldinger eller nyhetsbrev, til publisering i sosiale medier eller kombineres med annen tekstproduksjon, som for eksempel en artikkel om dine tjenester.

Gode bilder vil også stjele oppmerksomheten til folk og stoppe den berømte «scrolle-tommelen». De vil legge merke til din bedrift og ditt produkt, og lettere huske hvem de skal gå til når de trenger en tjeneste.

En bildebank bør inneholde bilder av ansatte, produksjonen, situasjoner/miljø, kontorlokaler og diverse detaljbilder.  Ta kontakt for fotografering, så legger vi en plan som dekker dine ønsker og  behov.