Vi utvikler og skreddersyr effektive løsninger for deg og din bedrift.

Vi leverer nettsider i flere ulike publiseringsverktøy. For å imøtekomme dine ønsker og behov finner vi løsningen som passer best for deg.

Vi finner de riktige løsningene for deg, enten du trenger hjelp til betalt annonsering, nyhetsbrev, søkemotoroptimalisering eller annen markedsføring.

Gjennom tekst og bilder hjelper vi deg med å skape engasjerende innhold og formidle det du ønsker til riktig målgruppe.

Vårt designteam har bred kompetanse og leverer det meste innen design for digitale flater og trykk.

Vi sikrer deg iøynefallende bilder med god kvalitet, som representerer deg og din merkevare eller bedrift på best mulig måte.

For å øke synligheten din på nett hjelper vi deg med søkemotoroptimalisering.

Med plattformen Shopify bygger vi brukervennlige og trygge nettbutikkløsninger.

Web- og apputvikling

Har du en idé eller et behov som standardløsninger ikke dekker? Vi skreddersyr effektive webløsninger for deg og din bedrift. I snart 20 år har vi levert datateknologi til et hundretalls organisasjoner, deriblant noen av de mest krevende aktørene, som Nasjonal Digital Læringsarena og DNB.

Vi har blant annet utviklet løsninger for livesendinger, påmeldingsportaler, hybride og native apper, avviksmeldingssystemer, intranettløsninger, ekstranettsystemer, reiseplanleggere, digitale kartløsninger, CMS, DAM (digital asset management systems) og bookingsystemer.

Fordelen med systemutvikling er at du får en unik løsning som dekker akkurat ditt behov, og som leverandør fokuserer vi alltid på effekten og lønnsomheten for deg som kunde. Enten det er snakk om direkte økonomiske resultater, eller indirekte effekter som besparelser og effektivisering. 

Apputvikling

Når det gjelder apputvikling skiller vi hovedsakelig mellom to valg:  en web-app, som ser ut og oppleves som en app, eller en native-app,  som kan lastes ned på Apple og Android enheter. Vår erfaring er at mesteparten av dagens behov kan løses i en web-app. For spesielle behov kan native-app være det optimale, fordi du vil ha en nær tilknytning til brukeren. Uansett hvilke behov du har innen web- og apputvikling, finner vi ut hva som er riktig løsning for akkurat deg.

Nettsider

Helt siden 2003 har vi levert nettsider med vår egenutviklede publiseringsløsning Wips CMS. Det gjør vi fremdeles, men bruker også andre publiseringsverktøy for å imøtekomme dine ønsker og behov.

WCAG og universell utforming er alltid prioritert når vi designer nettsider for kundene våre, og vårt mål er å kunne tilby en brukervennlig nettside som samtidig møter dagens standard når det gjelder design og tekniske krav. Andre publiseringsverktøy vi bruker er WordPress, Webflow, Squarespace, og Wix. For nettbutikker bruker vi Shopify.

Uansett valg av løsning tar vi oss av support, vedlikehold, oppdateringer og drift.

Les mer om nettbutikk her.

Markedsføring

Markedsføring kan være så mye, men handler i bunn og grunn om å gjøre forbrukere oppmerksom på merkevaren din gjennom godt innhold. Vi finner dine digitale markedsføringsbehov og de riktige løsningene for deg enten du trenger hjelp til betalt annonsering, konverteringsoptimalisering (CRO), nyhetsbrev, søkeoptimalisering (SEO) eller annen innholdsproduksjon.

Målrettet annonsering

Organisk markedsføring på sosiale medier og e-post har begrenset rekkevidde, avhengig av antall abonnenter eller følgere. Ved å betale for annonsering når du ut til en større del av din målgruppe og potensielle kunder som ser etter dine tjenester og produkt. Det kan for eksempel være i form av en annonse på Google eller betalte innlegg i sosiale medier. En viktig del av jobben er å definere målgruppen din basert på demografi og spesifikke interesser. Har du ikke definert målgruppen din enda, hjelper vi deg gjerne med det.

Vi bruker Meta Business Suite (Facebook og Instagram), Snapchat Business, LinkedIn Business og Google Ads i vårt arbeid og analyserer alltid trafikk og brukerdata underveis, slik at vi kan foreta eventuelle endringer og forbedringer ved behov. Spør oss gjerne om råd om hvordan du bør investere i annonsering.

SEO

Søkeoptimalisering handler om å øke synligheten din på søkemotorer, som for eksempel Google, for øke organisk trafikk til nettsiden din. Vi foretar en grundig søkeordundersøkelse for å finne ut hvilke søkeord din bedrift bør fokusere på, før vi optimaliserer ditt innhold i tråd med våre funn. SEO er en effektiv markedsføringsmetode som koster deg lite.

Les mer om SEO her.

Innholdsmarkedsføring

Gjennom tekst og bilder hjelper vi deg med å skape engasjerende innhold og formidle det du ønsker til riktig målgruppe. Vi finner de riktige løsningene for deg enten målet ditt er å inspirere, informere, selge, skape trafikk eller pleie forholdet til eksisterende kunder.

Les mer under innholdsproduksjon.

Designtjenester

Trenger du en moderne nettside, mangler du markedsmateriell, eller ønsker du å fornye deg med en helt ny visuell profil? Vårt designteam har bred kompetanse og kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

Visuell identitet

Den visuelle identiteten til en merkevare skal formidle verdier og synliggjøre hvem og hva dere er, og hvordan dere ønsker å bli oppfattet. Dette for at dere skal bli gjenkjent og husket hos målgruppen deres. En visuell profil består gjerne av logo, fargepalett, typografi, grafisk element, bildestil og illustrasjoner. Noen ganger også med retningslinjer for layout og/eller en beskrivelse av tone of voice.

Alt dette for at din bedrift skal fremstå helhetlig og gjenkjennbar, med en tydelig og troverdig kommunikasjon.

Markedsmateriell

Mye markedsføring foregår digitalt, og vi kan hjelpe deg med alt fra mindre produksjoner til større kampanjer. 

Innholds­produksjon

Folk blir i dag bombardert av reklame og markedsføring. Derfor er det viktig å skille seg ut, og ofte krever dette mer tid og ressurser enn man selv har.

Overlat produksjonen til oss og slutt å bekymre deg over alt du skulle gjort, men ikke rekker over. Innholdsmarkedsføring er en effektiv måte å vise potensielle kunder hvem du er og hva du kan tilby.

Gjennom tekst og bilder hjelper vi deg med å skape engasjerende innhold og formidle det du ønsker til riktig målgruppe. Vi finner de riktige løsningene for deg enten målet ditt er å inspirere, informere, selge, skape trafikk eller pleie forholdet til eksisterende kunder.

Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med innen tekstforfatting er artikler, tjenestetekster, tekst til nettside, reportasjer, tekst til brosjyrer og nyhetsbrev. 

Vi hjelper deg også med visuelt innhold til nett og sosiale medier.

Se mer informasjon under fotografi.

Foto

Vi sikrer deg iøynefallende bilder med god kvalitet, som representerer deg og ditt produkt på best mulig måte.

Vi anbefaler alle bedrifter å investere i en egen bildebank. Med et unikt bildegalleri har du alltid profesjonelle bilder tilgjengelig, som kan brukes på kryss og tvers av kanaler. De kan for eksempel brukes på en nettside, i pressemeldinger eller nyhetsbrev, til publisering i sosiale medier eller kombineres med annen tekstproduksjon, som for eksempel en artikkel om dine tjenester.

Gode bilder vil også stjele oppmerksomheten til folk og stoppe den berømte «scrolle-tommelen». De vil legge merke til din bedrift og ditt produkt, og lettere huske hvem de skal gå til når de trenger en tjeneste.

En bildebank bør inneholde bilder av ansatte, produksjonen, situasjoner/miljø, kontorlokaler og diverse detaljbilder.  Ta kontakt for fotografering, så legger vi en plan som dekker dine ønsker og  behov.

Søkemotor­optimalisering (SEO)

Bli det første kundene dine ser når de søker etter dine tjenester på nett. Vi hjelper deg å øke synligheten din.

Bli mer synlig på nett

SEO står for search engine optimization, som på norsk oversettes til søkemotoroptimalisering. Målet er å øke organisk trafikk til nettsiden, og å øke synligheten på søkemotorer, som for eksempel Google.

Å undersøke nøkkelord er en stor del arbeidet med søkeoptimalisering. Vi hjelper deg å identifisere hvilke ord din bedrift bør fokusere på, ved lage en liste av dine og dine konkurrenters nøkkelord, produkter og hovedkategorier. Videre optimaliserer alt av innhold på nettsiden din i tråd med våre funn.

What’s in it for me?

Søkemotoroptimalisering er foretrukket av flere grunner. For det første er det mye rimeligere enn for eksempel annonsering. En annonse lever bare så lenge du er villig til å betale, men opprettholder du en sterk posisjon hos søkemotorene vil det kunne generere trafikk i lang tid. Du vil i tillegg treffe riktig målgruppe med ditt innhold, da de som finner deg faktisk har søkt etter det du tilbyr.

SEO betyr altså lave kostnader, større og mer relevant publikum, flere salg, lojale kunder, og ikke minst vekst for din bedrift.

Nettbutikk

Vi hjelper deg med alt du trenger for å etablere en nettbutikk. Med plattformen Shopify bygger vi brukervennlige og trygge nettbutikkløsninger.

Vi bygger nettbutikker i Shopify, en moderne plattform millioner av bedrifter sverger til. En av grunnene til at vi bruker denne plattformen, er at vi jobber mot det samme målet, nemlig å gjøre netthandel tryggere og enklere for både kjøper og selger.

Plattformen har alle netthandels- og salgsfunksjoner du trenger for å starte, drive og utvide virksomheten din. Vi hjelper deg med alt du trenger for å etablere nettbutikken, noe som innebærer teknisk oppsett, designarbeid, bistand til frakt, integrasjon av betalingsløsninger (for eksempel Vipps, Klarna eller Stripe), og mye mer. 

Med innovativ teknologi, brukervennlig design, og kraftig funksjonalitet, er vi sikre på at du kommer til å bli fornøyd med Shopify.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, les mer i vår personvernerklæring