Søkemotoroptimalisering (SEO)

Bli det første kundene dine ser når de søker etter dine tjenester på nett. En god rangering i søkemotorene genererer flere salg, lojale kunder og vekst for din bedrift.

Bli mer synlig på nett

SEO står for search engine optimization, som på norsk oversettes til søkemotoroptimalisering. 

Målet er å øke organisk trafikk til nettsiden, og å øke synligheten på søkemotorer, som for eksempel Google.

Å undersøke nøkkelord er en stor del arbeidet med søkeoptimalisering. Vi hjelper deg å identifisere hvilke ord din bedrift bør fokusere på, ved lage en liste av dine og dine konkurrenters nøkkelord, produkter og hovedkategorier. Videre optimaliserer alt av innhold på nettsiden din i tråd med våre funn.

What's in it for me?

Søkemotoroptimalisering er foretrukket av flere grunner. For det første er det mye rimeligere enn for eksempel annonsering. En annonse lever bare så lenge du er villig til å betale, men opprettholder du en sterk posisjon hos søkemotorene vil det kunne generere trafikk i lang tid. Du vil i tillegg treffe riktig målgruppe med ditt innhold, da de som finner deg faktisk har søkt etter det du tilbyr.

SEO betyr altså:

  • Lave kostnader
  • Større og mer relevant publikum
  • Flere salg
  • Lojale kunder
  • Vekst for din bedrift

SEO av bilder

Optimalisering av bilder kan være like viktig som optimalisering av tekst. Et bilde fanger leserens oppmerksomhet, og kan være et element som skaper mer trafikk, og får leseren til å være lengre på nettsiden. Vi optimaliserer bildene på nettsiden din med riktig bruk av filnavn, alt-tekst, filtype, filstørrelse med mer, slik at det øker nettsidens synlighet og tilgjengelighet.