Innholdsproduksjon

Gjennom tekst og bilder hjelper vi deg med å skape engasjerende innhold og formidle det du ønsker til riktig målgruppe.

Innholdsproduksjon

Folk blir i dag bombardert av reklame og markedsføring. Derfor er det viktig å skille seg ut, og ofte krever dette mer tid og ressurser enn man selv har. Overlat produksjonen til oss og slutt å bekymre deg over alt du skulle gjort, men ikke rekker over.

God innholdsmarkedsføring er en effektiv måte å vise potensielle kunder hvem du er og hva du kan tilby på, og kan være avgjørende for at kunder velger deg fremfor andre konkurrenter. Gjennom tekst og bilder hjelper vi deg med å skape engasjerende innhold og formidle det du ønsker til riktig målgruppe. Vi finner de riktige løsningene for deg enten målet ditt er å inspirere, informere, selge, skape trafikk eller pleie forholdet til eksisterende kunder.

Tekstforfatting

Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med:

  • artikler
  • tjenestetekster
  • annen tekst til nettside
  • reportasjer
  • tekst til brosjyre
  • nyhetsbrev
  • pressemelding

Hvorfor trenger jeg det?

Mesteparten av kundene dine er på nett, og det er derfor viktig å legge tid og ressurser i å bygge opp egne kanaler, som Instagram, LinkedIn, Facebook, en nettside eller en blogg.

Ved å lage godt innhold lar du dine eksisterende og fremtidige kunder bli bedre kjent med deg og din bedrift. Hvem er dere, hva gjøre dere, og hvordan kan deres produkt løse kundens behov?

Gjennom kontinuerlig posting av relevant innhold skaper du et nærmere forhold til kunden og gir dem gode grunner til hvorfor de bør velge akkurat deg. For når mottakeren føler de kjenner deg, vil de begynne å stole på deg. Og når de stoler på deg holder de seg lojale til din bedrift og ditt produkt.