Vi ønsker Marius velkommen til teamet!

Seria får stadig nye spennende oppdrag, og da trenger vi også flere kloke hoder i teamet vårt. Vi er derfor glade for å kunne introdusere vår nye systemutvikler, Marius Volden.
Ansattbilde Marius

Marius er født og oppvokst bodøværing, med en bachelor i informatikk fra det som på den tiden var Høgskolen i Bodø. Han har mye god erfaring i ryggsekken, og før han kom til Seria jobbet han blant annet som systemutvikler for Opscom Systems. Før det jobbet han med support hos DX/eBillett, en løsning for salg av billetter, planlegging og gjennomføring av arrangementer.

I Seria vil Marius være en viktig ressurs, som primært skal jobbe i vår egen publiseringsløsning Wips. Selv om det blir varierte arbeidsoppgaver har han alltid regnet seg selv som en backend-utvikler, altså en som jobber med den delen av programvaren vi brukere ikke ser, men som likevel er essensielt for programvarens funksjonalitet.

– Jeg startet med programmering fordi jeg liker å lage ting, og synes det er spennende hvordan teknologi kan bidra til verdiskaping og effektivisering.

Bortsett fra jobb er Marius glad i det sosiale, og som regel finner du han rundt et bord med vennegjengen og forskjellige spill.

Vi gleder oss til å jobbe med deg, velkommen til Seria!