Takk for nå, Anne!

Anne har vært i Bodø i snart fire måneder, og hennes internship hos oss er over. Nå vender hun tilbake til Nederland, med noen innholdsrike måneder og fine minner med i bagasjen.

– Bodø har vært litt av et eventyr! Det er kult å se tilbake på hele reisen, hvor mye jeg har opplevd, sett, lært. Jeg har blitt mer selvsikker, spesielt med tanke på reising og det å klare meg selv ute i verden, sier Anne. Entusiasmen lyser i øynene hennes når hun mimrer tilbake og sammenligner hennes første møte med Norge og nå.

– Det er litt galskap å være så langt nord. Å bo her er for meg en “once in a lifetime” opplevelse, men jeg kommer definitivt til å besøke Bodø flere ganger, for det er så mye mer jeg har lyst til å se og oppleve.

En variert arbeidsdag

I løpet av høsten har Anne jobbet med både fotografering, nettsider og logodesign for kunder som IT-forum, Con Brio og Bodø Sportsskytterklubb, samtidig som hun har laget en egen nettside for utenlandske studenter som ønsker internship i Bodø. Det har vært viktig for oss å involvere henne i flere forskjellige prosjekter for å vise hvordan vi jobber med et produkt fra start til slutt.

– Det har vært spennende å erfare hvordan det er å jobbe i en bedrift i Norge.
Jeg har trivdes godt, og det er en god følelse å gå på jobb hver dag. Selv på dager det er tungt å stå opp er det godt å komme på kontoret, og timene bare flyr, sier Anne.

Hun har også jobbet med interne prosjekter og vært et frisk pust i Serias arbeidsmiljø. Som en bonus har hun gjort oss mer stødige i engelsken vår, som vi må innrømme var ganske rusten i begynnelsen!

Mye nordlys, lite snø

Noen av målene Anne satte seg før hun ankom Bodø var å gå fine turer og ikke minst, se nordlyset. Hun gledet seg også til både kulde og snø – noe vinteren så langt ikke har planer om å gi oss i år.

Heldigvis har nordlysaktiviteten vært stor den siste måneden, og både Finnkonnakken, Valnesfossen, Kjerringøy og Mjelle er destinasjoner som kan krysses av på listen hennes.
I tillegg har hun opplevd noe hun kanskje ikke hadde sett for seg – en obligatorisk Bodø/Glimt kamp på supporterfeltet! Europaleaugekampen mot det nederlandske laget PSV var overraskende gøy, synes hun.

– Det var faktisk min aller første fotballkamp, og jeg ble overrasket over hvor gøy jeg syntes det var, forteller Anne.

Vi takker for fire fine måneder og ønsker Anne lykke til videre med prøver og eksamener, før hun tar fatt på det såkalte “voksenlivet” etter studiet! ♥️

Tidligere internasjonale studenter hos Seria

Portrettbilde av Anne de Ridder

Si hei til vår nye intern!

Våren 2018 ble Seria godkjent lærebedrift for nederlandske læreinstitusjoner, og siden har vi hatt flere flinke studenter hos oss. Anne de Ridder er den syvende i rekken, og skal være her i tre måneder.

Les mer

Koo Hendriksen

Koo Hendriksen is completing a four-year school education at Cibap vocational school for design and imagination, in the Netherlands. She now has the design practice at Seria through an internship agreement with Cibap.

Les mer