Daan Hollander

Ny internasjonal lærling fra Nederland til Bodø og Seria

Den siste uken har vi fått en ny internasjonal lærling fra Nederland til Bodø og Seria

Ny internasjonal lærling

Våren 2018 ble Seria AS akkreditert og godkjent lærebedrift for nederlandske læreinstitusjoner.

Skolen Cibap i byen Zwolle

Skolen Cibap i byen Zwolle er spesielt anerkjent i Nederland som den beste fagskolen i dette feltet.

Skolen sender elevene ut i to praksisperioder i løpet av utdanningen.

Daan Hollander er 18 år og gjennomfører en fireårig fagskole for kreative studier. Dette gir ham en kompetanse i designfaget og erfaring fra animasjon og spillutvikling ved Cibap i Nederland.

Fagutdanning i Nederland utmerker seg internasjonalt med at de får et solid 4 årig utdanningsløp på fagskolenivå, hvor man også kan begynne fagutdanninger langt tidligere enn i Norge.

Dette har Seria erfart gir et godt grunnlag for å arbeide med design og digitale løsninger slik Seria leverer.

Våren 2018 hadde vi den første internasjonale lærlingen fra Nederland, Ymala Antonsen, og etablerte med dette samarbeidet med skolen som vi nå fortsatt har. Hun har nå fortsatt sin arbeidskarriere i Australia.

Daan Hollander vil arbeide med allsidige oppgaver knyttet til Serias eget system Wips men vil også få arbeide spesielt med video, animasjon og opplæringsvideoer i Wips. Han vil også arbeide med prosjekter knyttet til samarbeidet med Cerpus og deres e-læringssytem Edstep og bruk av animasjoner i spillutvikling og læring i spill med Gamilab.

Seria satser på unge talenter. Følg med oss i fortsettelsen! 🙂

Tidligere internasjonale studenter hos Seria

Takk for nå, Anne!

Anne har vært i Bodø i snart fire måneder, og hennes internship hos oss er over. Nå vender hun tilbake til Nederland, med noen innholdsrike måneder og fine minner med i bagasjen.

Les mer
Portrettbilde av Anne de Ridder

Si hei til vår nye intern!

Våren 2018 ble Seria godkjent lærebedrift for nederlandske læreinstitusjoner, og siden har vi hatt flere flinke studenter hos oss. Anne de Ridder er den syvende i rekken, og skal være her i tre måneder.

Les mer

Koo Hendriksen

Koo Hendriksen is completing a four-year school education at Cibap vocational school for design and imagination, in the Netherlands. She now has the design practice at Seria through an internship agreement with Cibap.

Les mer