Spennende internasjonalt lærling/trainee samarbeid med fagskoler i Nederland

Ymala Antonsen er fra Nederland og er en ung ambisiøs jente på 19 år som har tatt en fireårig fagskole for kreative studier.

26.09.201913:45 Rikart Svendsgård

Skolen er spesielt anerkjent i Nederland som den beste fagskolen i dette feltet. Fagutdanning i Nederland utmerker seg internasjonalt med at de får et solid 4 årig utdanningsløp, hvor man kan begynne langt tidligere enn i Norge.

Ymala er født og oppvokst i Nederland, men har norsk mor og snakker derfor norsk, nederlandsk og engelsk. Ymala har ingen tilknytning til Bodø og har aldri vært her før, men fant fram til Seria selv og syntes Seria var en så interessant bedrift at hun ønsket å komme hit, forteller Nils Misvær, daglig leder i Seria AS. Dette gjorde at vi raskt fattet interesse for hennes talent og initiativ, fortsetter Nils Misvær.

Hun er en fargerik og ambisiøs ung jente som tilfører vår hverdag mye nytt og vi forventer å ha stor glede av samarbeidet med henne og hun likedan med oss. Seria tilfører henne releavnt praksis innen webdesign og moderne markedsføring og synlighet på nett. Vi håper hun får en utviklende tid i Bodø. Kanskje kan det motivere henne til en lengre fremtid her, supplerer han.

Ymala hadde sin første arbeidsdag mandag 12. februar og skal være hos Seria i en trainee/hospitering fram til 20. juni.

Vi har allerede mye spennende faglig under arbeid og vi har blant annet noen av våre kunder som har interesse av hennes kompetanse og språkkunnskap i nederlandsk.

Les mer

Foto av Ymala , click to open in lightbox