Mediehuset Vesterålen – ny partner for Seria AS i Lofoten og Vesterålen

Mediehuset Vesterålen er siden i høst ny forhandler og samarbeidspartner for Seria AS. Partnersamarbeidet omfatter K. Nordahls Trykkeri AS, Reklamebyrået Mål og mening® og Bladet Vesterålen AS. Mediehuset har virksomhet i Sortland, Leknes og Svolvær og har også kontor i Oslo.

26.09.201912:29 Rikart Svendsg?rd

Mediehuset Vesterålen

Mediehuset Vesterålen representerer en omfattende medie-virksomhet med tjenester fra avis/nettavis til trykkeri, skiltverksted, fullservice reklamebyrå og webbaserte tjenester med digital markedsføring.

– Vi ser frem til spennende og utviklende partnersamarbeid, sier daglig leder Karl-Einar Nordahl, Sortland.

Nettsider må være mobilvennlige

Som partner for Seria AS satser Mediehuset Vesterålen nå i Lofoten og Vesterålen med Serias tekniske plattform – publiseringsverktøyet WIPS. Bodøbedriften Seria AS er et norskeid IKT-konsulentselskap som leverer brukervennlige web-baserte løsninger til foretak og organisasjoner. Serias løsninger er selvsagt responsive og tilpasset alle flater og format.

Raskt å etablere ny nettside

Seria AS har utviklet løsninger som etablerer eller oppgraderer kunden hurtig på nett, med tilpasset design og profil. Det er lett for kunden å ta ansvar for eget innhold og redigering. Dette løses i dag for en brøkdel av det prisen var for få år siden.

Digitalt løft i Vesterålen

Ørnulf Berthinussen har i mange år vært gruppens hovedressurs på webdesign til kunder. Ørnulf framhever at han med WIPS har fått nye muligheter. Sammenlignet med andre «åpne løsninger» fra nett, er WIPS mer brukervennlig

– Når jeg arbeider for mine kunder, får jeg raskt tilgjengelig sideforslag med et design ganske så nært opp til det kunden vil ha. I tillegg er det raskt å justere i etterkant.
Ingen sider må være like, og all funksjonalitet jeg har hatt behov for så langt, finnes i løsningen.
– Jeg slipper å søke på nett etter, eller teste, tredjepartsløsninger for å få nødvendig funksjonalitet. I de tilfeller jeg savner noe, er programmererne i Seria AS raskt behjelpelig.
– Det er også viktig at jeg som erfaren webdesigner og programmerer, enkelt kan tilpasse løsningen med bruk av kode der jeg vil ha egne uttrykk, forklarer Berthinussen.

Omfattende kundegrunnlag

Serias tekniske løsninger benyttes av mange hundre virksomheter i hele landet. Seria har spesielt mange kunder innen nord norsk reiseliv, blant annet fotobanken som finnes på visitnordnorge.com. Denne er nå videreutviklet til en komplett mediebank. Seria har videre utviklet GEO App for Nordlandsmuseet www.vandringen.no – en Web App som nå får utbredelse i mange kundesammenhenger.
Seria har videre en rekke tilleggsmoduler som kundene kan bestille som eventkalender, kursportal, aktivitetskalender, og integrasjoner mot andre leverandører, som billettsystem og booking, mm. Alle utvidelser er egenutviklet i samme WIPS, slik at kundene kjenner seg igjen i all funksjonalitet.

Bedre på nett!

Seria tilbyr også kurs innenfor en rekke områder for å hjelpe kundene å bli bedre på nett, Lofoten og Vesterålen i samarbeid med Mediehuset Vesterålen.

– Seria WIPS er allerede et svært effektivt verktøy for markedsføring i sosiale medier. Vi vil styrke våre kunder i digital markedsføring, påpeker daglig leder i Seria AS, Nils Misvær.

Bladet Vesterålen
Mediehuset Vesterålen
Noen av folkene i Mediehuset Vesterålen, click to open in lightbox