w

Nyansatt systemutvikler og prosjektkoordinator i Seria

Seria AS har ansatt Bodøgutten Daniel Johansen, som systemutvikler og prosjektkoordinator.

01.01.1970
26.09.201914:08 Nils Misvær

Seria har en sterkt økende oppdragsmengde med leveranser av nettsider, spesialprodukter som WIPS MAP, kartløsninger, WIPS BOX Mediabank mfl. I tillegg har vi en stor etterspørsel etter utviklingsoppdrag hvor vi spesialtilpasser for våre kunder. Blant annet har vi et stort prosjekt for Norges Guideforbund med utdanningsportal med e-læring og sertifisering for guider i Norges Guideforbund som du kan lese mer om her: Link til Norges Guideforbund og prosjektet 

Dette gjør at vi en tid har forberedt å løse behovet for flere nyansettelser i bedriften.


Daniel er 23 år. Seria fikk lære å kjenne ham gjennom Bacheloroppgaven, som han og en medstudent gjorde for Bodø Jazz Open og Seria, hvor oppgaven omhandlet utvikling av et frivilligsystem.Bodøgutten Daniel Johansen, er nyutdannet og gjennomførte Bachelorutdanningen i Bodø, som gjennomføres i regi av UiT i Narvik med bachelor ingeniørfag i Datateknikk. Han er et av våre flere nye unge talenter og er ansatt i stilling som systemutvikler og prosjektkoordinator.

Han skal i Seria blant annet arbeide med utvikling av systemet for Norges Guideforbund. Som prosjektkoordinator skal Daniel ha ansvar for koordinering av våre mange prosjekt og implementere nye dataverktøy i Seria for prosjektadministrasjon for dette formålet.