Hjemmeside

Ring 21 69 00 00

Wips CMS er en publiseringsløsning som gjør det super-enkelt å publisere innhold på din nettside. Eller velge WordPress, som gir deg et hav av muligheter.

18.07.201916:33 Anne-Stine Gjervoldstad

Wips CMS -over gjennomsnittet enkelt å bruke!

Vårt mål er å gjøre det super-enkelt for deg å publisere innhold på din nettside. Det skal være enkelt for deg å kunne legge ut bilder, artikler og nyheter på nettsiden.

Dersom noe uheldig skulle skje har vi backup av nettsiden din. Vi tar sikkerhetskopi av alle nettsider døgnlig, alt i et karbonnøytralt driftsmiljø.

Selvfølgeligheter, men vi nevner det likevel

Serverdrift, lagringsplass, sikkerhetssertifikat og klar for din personvernerklæring. Responsivt design og integrasjoner mot sosiale medier er også på plass.

Totalpakke

Selv om det er enkelt å bruke løsningen så betyr det ikke at løsningen er enkel. Tvert i mot! Wips CMS er en kraftig publiseringsløsing tilpasset norske bedrifter.

En nettside klappet og klar til bruk!

WordPress

Seria er en kunnskapsbedrift som leverer egenutviklede nettsideløsninger som Wips og andre relevante nettsideløsninger som WordPress. Våre ingeniører i datateknologi, spesialister i kommunikasjonsdesign og markedsføring bidrar til at vi velger verktøy som er optimale for deg.