Bodø Jazz Open

Jazzfestivalen som går av stabelen hvert år i begynnelsen av februar, har blitt en av Norges største – som i 2023 hadde over 50 ulike arrangementer i Bodø i løpet av fem dager. Det arrangeres et stort antall gratis arrangementer, arrangementer med internasjonale og nasjonale artister, lokale stjerner og gryende musikkstudenter – i et bredt og sjangeroverskridende format.

For Bodø Jazz Open har vi utviklet en webapp hvor publikum kan lage sitt «eget» program basert på sine favoritter.

Denne «appen» er altså en webapp som du slipper å laste den ned fra iOS eller Android. Den er en del av nettsiden din og kan lastes ned og «ser ut som en app» på telefonen din.

Konsert eller arrangementsinformasjonen inneholder artistinformasjon, praktiske opplysninger om konserten, scene- eller stedsvisning i kart, i tillegg til link for billettkjøp. 

Denne app-funksjonen kan integreres i hvilken som helst nettside, og egner seg godt for konsert- eller festivalarrangører, idrettslag, eventbyråer eller andre som har ulike arrangementer som konserter, seminarer, foredrag, kurs og lignende. 

Funksjonaliteten var utviklet til bruk i Bodø Jazz Open 2023 og vil også videreutvikles til neste års festival i februar 2024.