Hjemmeside

Ring 21 69 00 00

Wips CMS er en publiseringsløsning som gjør det super-enkelt å publisere innhold på din nettside. Eller velge WordPress, som gir deg et hav av muligheter.

18.07.201916:33 Anne-Stine Gjervoldstad

Wips CMS -over gjennomsnittet enkelt å bruke!

Vårt mål er å gjøre det super-enkelt for deg å publisere innhold på din nettside. Det skal være enkelt for deg å kunne legge ut bilder, artikler og nyheter på nettsiden.

Dersom noe uheldig skulle skje har vi backup av nettsiden din. Vi tar sikkerhetskopi av alle nettsider døgnlig, alt i et karbonnøytralt driftsmiljø.

Selvfølgeligheter, men vi nevner det likevel

Serverdrift, lagringsplass, sikkerhetssertifikat og klar for din personvernerklæring. Responsivt design og integrasjoner mot sosiale medier er også på plass.

Totalpakke

Selv om det er enkelt å bruke løsningen så betyr det ikke at løsningen er enkel. Tvert i mot! Wips CMS er en kraftig publiseringsløsing tilpasset norske bedrifter.

En nettside klappet og klar til bruk!

WordPress

Seria er en kunnskapsbedrift som leverer egenutviklede nettsideløsninger som Wips og andre relevante nettsideløsninger som WordPress. Våre ingeniører i datateknologi, spesialister i kommunikasjonsdesign og markedsføring bidrar til at vi velger verktøy som er optimale for deg.

Jeg har brukt Wips i flere år og liker at det er så brukervennlig. Systemet er veldig logisk, lett å forstå, samt at jeg har masse muligheter med å selv legge til og ta bort både artikler og sider ved behov.

Mariann Meby
Direktør

Bodø Næringsforum

Jeg har brukt Wips i lang tid og blir alltid overrasket over hvor enkelt det er å redigere og legge ut innhold jeg ønsker. Enkelt å bruke og alt jeg trenger så jeg kan virkelig anbefale dette systemet.

Rolf Andre Mathisen
Daglig leder

Miljørent
PÅ UTKIKK ETTER NOE MER?

Har din bedrift behov for booking, intranett eller kanskje noe helt nytt?
Vi tar gjerne en utfordring!