Foto

Gode bilder kan være avgjørende for at potensielle kunder skal ta kontakt.

15.06.202108:28 Benedicte Kilvær Eilertsen

Fotografering om sommeren gir de beste bildene

Lyset, stemningen og omgivelsene er helt perfekte for å skape de aller beste bildene til din bedrift. Bilder som du kan bruke på din nettside og i markedsføringen. Benytt deg av vår profesjonelle fotograf Anders Lea Karlskås.

Anders har god erfaring med bedriftsfoto, både innendørs og ute!

"Jeg har alltid vært opptatt av lys. Som bodøgutt tror jeg det er uunngåelig, siden lyset forandrer seg gjennom hele året og skaper det mest utrolige fargespill på himmelen som man kan tenke seg. Så derfor er det ikke så rart at jeg endte opp som fotograf", forteller Anders Lea Karlskås.

Fotograf Anders Lea Karlskås





Sommerkampanje!

I hele sommer gir vi deg en solskinnsrabatt på hele 20% på all fotografering! (til 15.august). 












Bedriftsportretter

I dag er det viktigere enn noensinne å presentere menneskene som representerer bedriften, og gode bilder kan være avgjørende for at potensielle kunder skal ta kontakt.

Vi tar bilder av dine ansatte i studio eller på valgfri lokasjon. Det viktigste er at bildet passer bedriftens profil og at det utstråler imøtekommenhet og profesjonalitet.


Produktbilder

Et godt bilde av dine produkter kan være avgjørende for salget. Produktbildet skal vise alle detaljene, de rette fargene, kontraster og produktets design. 

Vi bistår deg med fotografering av dine produkter, interiør, bolig, meny og mye mer. 


Personlige stockfoto

Mangler du bilder til nettsida og synes det er kjedelig å bruke stockphotos?

For en forhåndsavtalt pris kan du få vår fotograf på besøk hos din bedrift for å lage et bibliotek med proffe bilder som du kan bruke fritt. 

Seria kan også levere en digital mediebank om du ønsker en digital lagring av alle dine digitale verdier.

Bildene du får fra oss er høyoppløselige og kan brukes til både trykk og web.


Fotograf Anders Lea Karlskås

Anders har siden 2014 jobbet som fotograf i Bodø. Han har siden da hatt en rekke forskjellige kundeoppdrag med konsertfoto, bedriftsportrett, familieportretter, nyfødtfoto, bryllup og mere. Fra 2015 til 2019 hadde han eget studio i samarbeid med Fotohuset Johnson og har siden jobbet med Sikt Bolig, som en av byens mest brukte boligfotografer. 


Foto: Anders Lea Karlskås