Trenger du en nettbutikk?

Vi bygger nettbutikker i Shopify, en moderne plattform millioner av bedrifter sverger til.

Nettbutikk

En av grunnene til at vi bruker Shopify som hovedplattform for nettbutikker, er at vi og Shopify  jobber mot det samme målet – nemlig å gjøre netthandel tryggere og enklere for både kjøper og selger. Vi kan også levere nettbutikker på andre plattformer som Ecwid, Squarespace Ecommerce og WooCommerce.

Plattformen til Shopify har alle netthandels- og salgsfunksjoner du trenger for å starte, drive og utvide bedriften din. Vi hjelper deg med alt du trenger for å etablere nettbutikken, noe som innebærer teknisk oppsett, designarbeid, bistand til frakt, integrasjon av betalingsløsninger som Vipps, Klarna, Visa, Mastercard, Amex og Apple Pay. 

Med innovativ teknologi, brukervennlig design, og kraftig funksjonalitet, er vi sikre på at du kommer til å bli fornøyd med Shopify. 

Få flere kunder

Når nettbutikken er lansert, hjelper vi deg gjerne med markedsføring og optimalisering, slik at nettbutikken får økt trafikk og flere salg. Vi har også en fotograf tilgjengelig for produktfotografering. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere avklaring.

Innholdsproduksjon

Vår innholdskreatør hjelper deg gjerne med å optimalisere eksisterende tekst, eller skape nytt og spennende innhold som engasjerer og bidrar til å øke konverteringsgraden.

Produktfotografering

Gode produktbilder kan være avgjørende for om en kunde velger å gå videre med kjøpet eller ikke. Vi hjelper deg med å vise frem ditt produkt på best mulig måte, og tar gjerne bilder som står i stil til din øvrige visuelle profil. Produktbilder er en god investering, da de kan brukes i flere sammenhenger, både på nettbutikk og i sosiale medier. Vi tilbyr også andre typer fotografering.

SEO av produktbilder

Vi optimaliserer produktbildene med riktig bruk av filnavn, alt-tekst, filtype, filstørrelse med mer, slik at nettbutikken blir mer synlig og mer tilgjengelig på Google.

SEO av produktbeskrivelser

Vi optimaliserer produktbeskrivelsene for hvert enkelt produkt, slik at produktene blir mer synlig og mer tilgjengelig på Google. Dette innebærer blant annet å forfatte gode salgsargumenter for dine produkter.

Målrettet markedsføring

Vi hjelper dere med å markedsføre produktene deres på Facebook, Instagram, Google eller andre ønskede kanaler. Vi henvender oss spesifikt til din målgruppe, og hjelper deg gjerne med å definere en målgruppe om du ikke har gjort det enda.