Markedsføring test

Markedsføring

Markedsføring handler i bunn og grunn om å gjøre forbrukere oppmerksom på merkevaren din gjennom godt innhold. Vi finner dine digitale markedsføringsbehov og de riktige løsningene for deg enten du trenger hjelp til betalt annonsering, konverteringsoptimalisering (CRO), nyhetsbrev, søkeoptimalisering (SEO) eller annen innholdsproduksjon.

Målrettet annonsering

Organisk markedsføring på sosiale medier og e-post har begrenset rekkevidde, avhengig av antall abonnenter eller følgere. Ved å betale for annonsering når du ut til en større del av din målgruppe og potensielle kunder som ser etter dine tjenester og produkt. Det kan for eksempel være i form av en annonse på Google eller betalte innlegg i sosiale medier. En viktig del av jobben er å definere målgruppen din basert på demografi og spesifikke interesser. Har du ikke definert målgruppen din enda, hjelper vi deg gjerne med det.

Vi bruker Meta Business Suite (Facebook og Instagram), Snapchat Business, LinkedIn Business og Google Ads i vårt arbeid og analyserer alltid trafikk og brukerdata underveis, slik at vi kan foreta eventuelle endringer og forbedringer ved behov. 

Spør oss gjerne om råd om hvordan du bør investere i annonsering.

SEO

Søkeoptimalisering handler om å øke synligheten din på søkemotorer, som for eksempel Google, for øke organisk trafikk til nettsiden din. Vi foretar en grundig søkeordundersøkelse for å finne ut hvilke søkeord din bedrift bør fokusere på, før vi optimaliserer ditt innhold i tråd med våre funn. SEO er en langsiktig markedsføringsstrategi som koster deg lite.

Innholdsmarkedsføring

Gjennom tekst og bilder hjelper vi deg med å skape engasjerende innhold og formidle det du ønsker til riktig målgruppe. Vi finner de riktige løsningene for deg enten målet ditt er å inspirere, informere, selge, skape trafikk eller pleie forholdet til eksisterende kunder.