Ever

Ever er et framtidsrettet regnskapsbyrå med moderne løsninger for sine kunder. De har kontorer i Bodø og Trondheim, og med over 1000 kunder og 40 ansatte, har de godt fotfeste både regionalt og nasjonalt.

Behov

Regnskapsbyrået følte de hadde vokst ut av sin gamle nettside og ønsket noe nytt. Det var blant annet viktig for dem å synliggjøre sine moderne tjenester, som robotisering og systemløsninger. I tillegg ønsket de at innholdet på nettsiden skulle være enkelt å navigere i.

Løsning

Vi har videreutviklet profilen med sprekere farger og ny typografi. Vi skapte en større kontrast og et mer moderne uttrykk ved å blant annet gjøre støttefargene både skarpere og lysere. Det typografiske uttrykket er rent og moderne, i tillegg til at lesbarheten er god. Typografien forsterker også den vennlige og imøtekommende identiteten, gjennom geometriske og runde former.

Nettside

Vi har utviklet Ever sin nye nettside i WordPress, med fokus på et moderne design og god brukeropplevelse. Vi har i tillegg lagt stor vekt på konverteringsoptimalisering ved å legge til flere, godt synlige CTA-knapper som oppfordrer besøkende til å ta kontakt.

Vi har også gjort det enkelt for kunden å publisere innhold som kundehistorier, nyheter og stillingsutlysninger.

Nettsiden ser du her: ever.no