Ny senior designer i Seria

09.12.202109:51 Nils Misvær

Vi ønsker senior designer Liss Marie Jakobsen velkommen til teamet vårt.

Liss har vært i bransjen siden 2004, og kom til oss fra en stilling i Byraa Bodø AS. Hun er utdannet ved Kreativ Fagskole i Bergen, og har også drevet sitt eget designbyrå, hvor hun leverte tjenester innen design og web til små og mellomstore bedrifter. Webløsninger ble den gang levert i samarbeid med oss, så Liss har også god kjennskap til flere av våre kunder.

– Jeg har jobbet med mange bedrifter og prosjekter, og har kjennskap til et variert utvalg bransjer i regionen. Nå gleder jeg meg til å treffe både gamle og nye kunder, som en del av Seria, sier Liss.

Vår nye designer er nysgjerrig, kreativ og løsningsorientert. Hun liker å jobbe tverrfaglig, og er oppdatert på trender og verktøy. 

– Jeg liker spesielt godt å jobbe med helhetlige konsepter. Jeg leverer alt fra logo og identitet til nettside og markedsmateriell, sier Liss.

Hun har et ønske om å engasjere og inspirere, og deler gjerne kunnskapen hun sitter på med andre. 

– Det beste med å jobbe som grafisk designer er når kunden føler at sluttproduktet stemmer overens med deres egen oppfatning av seg selv eller sitt produkt. At man bidrar til å skape suksess for kunden, eller merverdi og eierskap for bedriften.

Liss er dyktig på mange fagområder. Hun har god trykkteknisk innsikt, og når det gjelder webdesign har hun god kjennskap til mange publiseringssystemer, som for eksempel Squarespace og vår egen løsning Wips. 

I løpet av karrieren har hun arbeidet med mange av Bodøs bedrifter. Lokalt har hun blant annet jobbet med Bodø Energi, Reis Nordland, Parkenfestivalen, Bodø Jazz Open, T. Kolstad Eiendom og Norsk Luftfartsmuseum for å nevne noen.

I tillegg har hun de siste par årene jobbet mye med Byggmakkers DMer, altså brosjyrer, som hele Norge får i postkassen. Liss har også god erfaring med programvaren Papirfly, hvor hun i samarbeid med Byggmakker har bidratt til å utvikle og forbedre løsningen.

Med all denne erfaringen og kompetansen er Liss et viktig tilskudd i Seria, og skal være med å videreutvikle og løfte våre tjenester. 

Vi ønsker Liss velkommen, og gleder oss til å jobbe videre med henne. 

, click to open in lightbox

Relaterte artikler