Malin Steffen Berg er ny grafisk designer i Seria

Velger å bo og arbeide langs Kulturveien

17.11.202109:52 264114993

Malin Steffen Berg startet 15. november og er allerede i full virksomhet i Seria AS som grafisk designer, forteller daglig leder Nils Misvær. Malin er en av mange unge som har vært ute i verden og tatt utdannelse og deretter kommet hjem igjen. Hun har tatt en bachelor i produktdesign ved Høgskolen i Oslo og Akershus og holder nå også på med en avsluttende fagutdanning som grafisk designer.

Malin er oppvokst i Misværbygda, «med hornmusikk og Misvær-ost», som man sa der i gamle dager.
Hun har også virkelig spilt i skolekorpset!

Hun har bosatt seg i Beiarn med sin samboer, som har vokst opp på gården i Beiarn. Hun bedyrer at de skal fortsatt være bosatt i Beiarn og forteller at flere har vært redd for at hun skulle flytte fra bygda inn til Bodø. Det blir nå ukedagshybel i Bodø for samboerparet og gården i Beiarn i helgene, forteller hun.

Moderne trend å bo i distriktene og ha arbeidsgiver sentralt i byene
Seria er en moderne digital bedrift, så Malin er helt i tråd med trender i dag, hvor man gjerne kan bo og jobbe i bygdene og ha arbeidsgiver i byen, supplerer Nils Misvær. Det passer veldig fint å arbeide og bo langs Kulturveien, hvor vi har mange kunder og også har ansvar for kulturveien.no.

By Malin
Malin har allerede etablert eget firma med sitt By Malin. Hun har allerede hatt flere lokale oppdrag for lokale bedrifter i Beiarn, Villmarksdagan, Stavkirka på Savjord, Digipro Helse med ikon og grafisk arbeid. Hun har levert felles turistbrosjyre for Beiarpuls og Kulturveien. Spesielt artig har det vært å designe ordførerkjedet for ordføreren i Beiarn, forteller hun.

Hun har laget nettside for Tuv Transport, logo til Sukkerfruen i Saltdal og logo til Beiarn kro og hotell.

Mange er derfor allerede godt kjent med Malin og hun vil fortsatt hjelpe sine kunder fra Seria AS.

Nils Misvær fremhever at Malin har mange egenskaper som passer godt til Seria. Hun har gründererfaring og flere relevante gründerkurs og har startet egen virksomhet. Hun har også hjulpet andre små og mellomstore bedrifter, som er blant Serias målgrupper i markedet.

Hun har tross sin unge alder rukket også å ta deler av lærerutdanning og har jobbet som lærer ved Moldjord skole, ved Trones skole og ved Misvær skole. Hun har arbeidet som barne- og ungdomsarbeider i Beiarn, vært museumsvert ved Nordlandsmuseet og arbeidet i prosjekt hos Iris-Salten.

Seria-gener
Så på mange måter har hun mange Seria-gener, som innebærer faglig dyktighet, moderne kompetanse, allsidighet og tilpasningsdyktighet, påpeker Nils Misvær.

Seria har som mål å satse på unge talenter som kan arbeide i vår krevende bransje. Seria er allerede er en ledende leverandør i regionen og betydelig nasjonal tilbyder av reklamebyrå og markedsføringstjenester samt nettløsninger. Seria hjelper næringslivet å lykkes på nett.

Mange hundre bedrifter får hjelp av Seria med nettsider, digital markedsføring, grafisk design, profilering og alle andre tjenester levert som reklame- og markedsføringsbyrå.

I tillegg til disse tjenester er Seria sentral som IKT leverandør, med egne nettsideløsninger og sitt egenutviklede system Wips, i tillegg til Open Source løsninger med blant annet WordPress, Squarespace og andre aktuelle løsninger i markedet.

Våre kunder er opptatt av synlighet på nett, SEO kvalitet, ha moderne løsninger for å betjene og nå markedet. Dette kan gjelde nettbutikk, booking påmeldingsportaler, eventkalender, mediabank, digitale infokartløsninger, mm.

Seria har også utviklingsavdeling for systemutvikling og skreddersøm og har kunder som DNB, Nordland Fylke, Nordlandsmuseene, Salten Bilruterselskapene, Klare AS, Haneseth gruppen, Visitbransjen, med stort antall reiselivsbedrifter, mm. Seria har nylig levert store oppdrag til Saltstraumen Hotell, Støtt Brygge, Tuvsjyen og Helgeland Opplevelser. Vi er i gang med et stort prosjekt for GO Visit 360, som kan revolusjonere reiselivsbransjen, forteller daglig leder Nils Misvær.

Malin vil få arbeide innen alle disse feltene og Seria er en bedrift for å utvikle seg selv og sine ansatte, så vel som våre kunder, avslutter Nils Misvær.

Bjørn Tore Hansen
Malin Steffen Berg
Vår nyansatte grafiske designer Malin Steffen Berg, click to open in lightbox

Relaterte artikler