Daniel Johansen ansatt som teamleder systemutvikling

Han skal lede utviklingsteamet vårt, som har ansvar for utvikling og vedlikehold av vårt Wips CMS.

12.02.202014:29 Nils Misvær

Foto av Daniel Johansen

Teamleder systemutvikling

Bodøgutten Daniel Johansen er ansatt i stilling som Teamleder systemutvikling, forteller daglig leder Nils Misvær.

Daniel, er 25 år og er et av våre unge talenter. Han har utdanning innen bachelor ingeniørfag i Datateknikk. Bachelorutdanningen ble gjennomført i Bodø i regi av UiT i Narvik.

Han har siden 2018 vært ansatt i Seria AS som systemutvikler og prosjektkoordinator. Seria fikk før det lære å kjenne ham gjennom samarbeid i bacheloroppgaven. 

Han skal lede utviklingsteamet vårt som har ansvar for utvikling og vedlikehold av vårt Wips CMS.

Fagansvarlig for lærlingeordningen

Han har i tillegg fagansvar for lærlingeordningen, hvor Seria AS er en av kun to bedrifter i Bodø som har lærling i faget IKT tjenesteutvikling.

Den første lærlingen i dette faget fikk Seria i 2017 som først i Norge og Seria fikk ny lærling høsten 2019, avslutter Nils Misvær.

 

Kort om Seria AS


Seria AS har en stor kundebase med over 400 nettsider, spesialprodukter med WIPS GIS kartløsning, WIPS DAM mediabank, e-læringsportal, bookingløsninger, webshop og mye mer.

I over 16 år har Seria levert brukervennlige webløsninger og tjenester for at bedrifter skal lykkes med sine digitale satsninger.

Seria leverer også reklamebyråtjenester, grafisk design, digital markedsføring, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og konsulenttjenester. Seria`s anerkjente styrke er deres brede kompetanse og erfaring med drift og utvikling av egne publiseringsverktøy. I tillegg bredde- og IKT-kompetanse, som gjør at man leverer tjenester og drift av andre plattformer, som WordPress, andre Open Source løsninger og webserverdrift.

Lea Meulenkamp
Daniel Johansen ny teamleder, click to open in lightbox

Relaterte artikler