Tranøy Fyr

Tranøy Fyr ligger bokstavelig talt ved veis ende, helt nord i Hamarøy. Siden 1993 har fyret fungert som overnattingssted for eventyrlystne gjester. Her tilbyr de bespisning, overnatting, aktiviteter og hyggelig vertskap i nydelige omgivelser. Deres ønske er å være en arena for ettertanke og refleksjon, der varige minner og verdier skapes.

Etter to lange år med hjemmekontor og lite sosial kontakt, ønsker Tranøy Fyr å være et sted hvor kolleger og grupper kan møtes for både faglig og sosialt påfyll.

For å formidle dette til folk, samt nå ut til flere på bedriftsmarkedet, ville de ha en fysisk brosjyre for å sende ut til forskjellige aktører. Kunden hadde behov for hjelp til både tekstforfatting og fotografering til brosjyren, og bestilte i tillegg en bildepakke som inkluderte bilder av de ansatte og rommene som leies ut – til bruk på deres nettside tranoyfyr.no

Vi sendte vår innholdskreatør og fotograf opp til Tranøy Fyr. Ved å være fysisk tilstede, kunne hun ikke bare fotografere, men også lage tekstinnhold basert på sin opplevelse av stedet.

Med fokus på Tranøy Fyrs unikhet og personlige vertskap har vi utformet en brosjyre i et hendig format med store bilder og oversiktlig innhold, som kort og enkelt forklarer alt Tranøy Fyr har å by på og hvor enkelt du kommer deg dit.