Eidem Kommunikasjon

Eidem Kommunikasjon er drevet av Mona Helene Eidem og hun stiftet i 2018 sitt eget forlag – Eidem Forlag. Hun har hittil gitt ut novellesamlinger og romaner som «Løvhytta», «Alt det vi ikke ser», «Farvel til krumkakene» og «Hønsehuset i Toscana» som har fått gode mottakelser.

Behov

Eidem Kommunikasjon ønsket å ta forlaget sitt et steg videre med å opprette egen nettbutikk for bestilling og lansering av eksisterende og fremtidige bøker.

Løsning

Vi opprettet og designet nettbutikken til Eidem Kommunikasjon i Shopify, som er en kraftig netthandelsplattform både gründere og etablerte merkevarer sverger til.

Ett av målene med nettbutikken er å få besøkende til å bli betalende kunder gjennom en intuitiv nettside og en profesjonell og innbydende fremstilling av produktene.

Nettbutikken er både oversiktlig og lett å navigere i, samtidig som designet er ryddig og moderne. Dette gjør det enkelt å fullføre bestillinger, noe som er helt fundamentalt for en god brukeropplevelse.

For nettbutikken til Eidem Kommunikasjon har vi blant annet satt opp en produktside med produktbilder, produktbeskrivelser, priser og antall. Vi har også konfigurert betalingsløsningen slik at kunder kan betale med Visa, Mastercard, Amex og Vipps. I tillegg hjalp vi forlaget med e-postautomasjon og veiledning for frakt – som er kritiske suksessfaktorer for å øke konverteringsgraden og for at nettbutikken skal lykkes.

Besøk nettbutikken på nettbutikk.eidem-forlag.no