DigiNordland

DigiNordland jobber for å gjøre offentlige tjenester smartere, enklere og mer effektive ved bruk av ny teknologi – også kalt digitalisering. En av DigiNordland sine viktigste oppgaver er å hjelpe nordlandskommunene med å inngå samarbeid og veksle erfaring for å skape de gode, digitale løsningene.

For DigiNordland designet vi en nettside med fokus på brukervennlighet og tilgjengelighet. Emnet digitalisering kan være vanskelig for folk å forstå, og det var derfor viktig med en folkelig tilnærming når det gjaldt både design og innhold. Et eksempel på dette er å dele opp innholdet i forskjellige farger og tema for å skille mellom emnene.

Teksten “Hva er egentlig DigiNordland?“ drar begrepet digitalisering og prosjektet ned på jorda, og er skrevet med hensikt å gjøre informasjonen enkel og forståelig. Målet er å gjøre folk kjent med arbeidet rundt digitalisering og forstå hva det har å si i praksis. Bilder er også levert sammen med artikkel.

Hver region i Nordland har også fått sin egen underside, så man kan bli kjent med alle sider

DigiNordland samarbeider med flere lokale digitaliseringsnettverk i Nordland. Hver region i Nordland har også fått sin egen underside, så man kan bli kjent med alle sider av prosjektet.

Nettsiden ser du her: diginordland.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, les mer i vår personvernerklæring

Hopp rett ned til innholdet