Charlotte Rasmussen – vår nye digitale rådgiver og markedsfører

Det er stor stas å kunne presentere vår nye kollega Charlotte 👋

Charlotte har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Nord universitet, og er vår nye digitale markedsfører og kunderådgiver. Hun skal hjelpe kundene våre å lykkes i digital markedsføring og bidra til å skape enda flere gode kunderelasjoner.

Før Charlotte startet hos oss har hun blant annet jobbet som digital rådgiver i mediebyrå, vært prosjektleder og kundeansvarlig.

Som digital rådgiver og markedsfører er Charlotte en naturlig samtalepartner og rådgiver for eksisterende og nye kunder hos Seria. Hun vil være prosjektleder for både store og små leveranser med fokus på digital markedsføring og byråtjenester.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av en så kreativ arbeidsplass, hvor jeg også vil bli utfordret og får utvikle meg videre. Kundene er min første prioritet og jeg kan nesten ikke vente på å bli kjent med både eksisterende og nye kunder|, forteller Charlotte.

-Jeg kjenner Seria, både som kunde, samarbeidspartner og konkurrent. Som ansatt gleder jeg meg til å levere produkter og tjenester fra Seria sammen med dyktige kolleger.

Vi ser frem til et spennende 2024, både for oss internt i Seria, men også det som skjer i regionen i forbindelse med Bodø som Europeisk kulturhovedstad, avslutter Nils.