L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

w

Wordpress for bedrifter

Å sette opp en ny nettside eller blogg med Wordpress er lett. Wordpress for bedrifter er noe vi har lang erfaring i og du kan være trygg på å få hjelp hos oss.

03.02.201715:44 Tommy Børli

Fordeler med Wordpress

  • Mye funksjonalitet
  • Mange integrasjoner
  • Mange designmuligheter 

Hva er wordpress?

Kort fortalt er Wordpress en publiseringsløsning (CMS) som opprinnelig ble laget for at du kunne drifte din blogg. I dag benyttes Wordpress for drift av nettsider til store og små organisasjoner over hele verden. Man kan trygt si at Wordpress er verdens mest brukte publiseringsløsning. Løsningen er relativt enkel i bruk og gir veldig mange muligheter.

Hvorfor velge oss?

Vi sørger for sikker og trygg drift av Wordpress for mange bedrifter i dag, blant annet DNB. Erfaringen vår fra drift av Joomla, Wordpress, Drupal og vår egen publiseringsløsning WIPS gir oss en unik forståelse av teknologien bak slike løsninger. Du kan være helt sikker på at vi finner løsninger som er optimal for akkurat deg. Vi arbeider etter 3 hovedprinsipper:

1. Å skape innhold som arbeider for deg
2. Å skape effekt i form av besparelser/økt salg
3. Å ta en sterkere posisjon mot konkurrenter

Ikke nok med det

Det er tusenvis av gratis ferdige design å velge i blant, såkalte Wordpress themes. I de aller fleste tilfeller fungerer dette godt nok med visse grafiske justeringer. Du kan også kjøpe mer profesjonelle design som vi kan tilpasse din profil.

Kontakt oss nå

google map