L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

w

Design

Grafisk design, visuell identitet, logo, illustrasjoner, foto og innholdsproduksjon.

15.10.201513:39 Laila Lovise Johansen

Seria AS tilbyr strategiske og helthetlige prosesser fra konseptutvikling til implementering, oppfølging og evaluering.Vi jobber for å skape effektive og kreative designløsninger og reklamekampanjer i klassiske, digitale, sosiale og mobile medier. Vi hjelper deg med å finne den optimale miksen av kanaler for dine prosjekter.

God kommunikasjon handler om å være tydelig og konsis på alt man sier og gjør. For å bli hørt i en stadig mer visuelt støyende verden må man også ha et uttrykk som gjør inntrykk. Målet vårt er å skape god markedskommunikasjon som gir økt konkurransekraft og bedret lønnsomhet for din virksomhet eller ditt prosjekt. 

VISUELL IDENTITET

Vi jobber alltid strategisk med design, og har fokus på å konkretisere virksomheters visjoner og holdninger, slik at de fremstår med en tydelig identitet. En visuell identitet skapes ut fra verdier, visjoner og mål og med kjennskap til hvordan den aktuelle målgruppe handler. Logo, fargevalg, typografi og bruk av foto/illustrasjon er verktøy som brukes for å bygge bedriftens identitet. Denne verktøykassen, bedriftens profil, er et viktig hjelpemiddel i den daglige kommunikasjonen bedriften har med sitt marked. En god profil skal ha lang levetid og være lett å implementere på både trykte og digitale medier. Vi legger flid i å skape identiteter som gjør inntrykk, er tydelige og konsistente på alle flater.

WEBDESIGN OG WEBLØSNINGER

Vi har som målsetting å skape gode brukeropplevelser både på nett og mobil. Vi tilbyr vår egen publiseringsløsning WIPS som er intuitiv og brukervennlig, slik at det er mulig for deg som kunde selv å vedlikeholde, oppdatere og bygge videre på websiden din. Vi kan også fungere som webmaster for ditt nettsted hvis du ønsker dette. Vi hjelper deg også med å få din bedrift på Facebook og/eller andre sosiale medier.

APPER/SOSIALE MEDIER

Vi kan hjelpe deg med å realisere din ide på mobilapp. I tema vil da våre utviklere og designere i tett samarbeid med deg som kunde skreddrsy en løsning tilpasset akkurat ditt prosjekt og behov.

TRYKKSAKER

Seria AS arbeider på lik linje med andre design- og reklamebyråer også med utforming og produksjon av brosjyrer, årsrapporter, magasiner, bøker, plakater og websider. Kort sagt alt materiell for intern og ekstern kommunikasjon i bedrifter.

ILLUSTRASJON/FOTO

Illustrasjon og foto er sterke visuelle virkemidler. Komposisjon, teknikk, utsnitt, fargebruk og kontraster er virkemidler som formidler den følelsen, historien eller budskapet man skal gi.

Vi har knyttet til oss gode, profesjonelle fotografer som tar alt fra portrettfoto til mer konseptuelle bilder.

Eksempler på Designoppdrag

google map