L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

w

Få hjelp av lokal WordPress spesialist

Tidligere har alle våre WordPress-tjenester i Norge vært kun for store aktører som DNB, større museer og andre bedriftskunder. Etter at vi overtok driften av mange små og store kunder i forbindelse med Whitefox konkursen har vi organisert dette for en større satsing ovenfor nye kunder som trenger slike tjenester.

08.03.201715:51 Tommy Børli

Alle dine WordPress-tjenester på ett sted

• WordPress drift
• WordPress drift med overvåking
• WordPress drift med overvåking og support
• WordPress vedlikehold, innholdsproduksjon og designhjelp

Din lokale tjenestetilbyder

For mange er det viktig å ha en lokal leverandør som er profesjonell på WordPress-tjenester og som man kan samarbeide tettere med. Vi samarbeider med flere reklamebyrå som kan bistå deg lokalt.

Solid og trygt driftsmiljø

Alle våre tjenester driftes på moderne servere med brannmur. Vi anbefaler også å installere SSL sikkerhetssertifikat. Seria sin driftsavdeling har i 15 år driftet websider stabilt og trygt med høy kvalitet, og kompetansen er lokalt tilgjengelig i Bodø og i Nordland forøvrig gjennom våre partnere. WordPressbaserte nettsteder bør driftes av folk som spesialiserer seg på WordPress. En utdatert WordPress kan enkelt hackes og dette kan føre til utestenging fra Google. Hos de billigste og største webhotell-leverandørene så er hacking og backup kundens eget problem..

WordPress spesialist

I sammenheng med at du nå kan få alle WordPress tjenester hos oss har vi styrket organiseringen i samarbeid med Ennerd AS. Ennerd AS som eies av Frode Børli, er WordPress spesialist og skal i samarbeid med Seria ha ansvar for drift, overvåkning og oppdateringer for våre WordPress kunder.

Grafiske tjenester, rådgivning og kurs

Vi minner også om vår stab av webdesignere og grafiske designere tilbyr alle typer design og innholdstjenester, samt rådgivning og bistand i forbindelse med for eksempel digital markedsføring.
Du kan også avtale en workshop der vi sammen arbeider med søkemotoroptimalisering eller andre ting du ønsker å fokusere på.

Ønsker du en mer brukervennlig løsning?

Som du kanskje kjenner til tilbyr vi fra før publiseringsløsningen WIPS. Til forskjell fra WordPress er WIPS enklere i bruk og krever mindre arbeid med hensyn til design. I tillegg har WIPS en rekke funksjoner som skiller seg ut, blant annet et skikkelig filarkiv for både bilder og andre filformater. WIPS er vår mest populære løsning.

Lang erfaring og solid kompetanse

Seria AS besitter solid kompetanse på WordPress så vel som andre publiseringsløsninger som vi også drifter, (eks. Joomla, Drupal). Mange kunder har også behov for egen server og vi drifter da også slike løsninger. Dette ivaretas også av vårt lokale driftspersonell.

Seria AS er del av et av Nord-Norges største internettfaglige miljø lokalisert i Bodø.

Kontakt oss