Seria AS har overtatt driften av Whitefox AS sine kunder

Whitefox AS har begjært oppbud og SALTEN TINGRETT har 03.03.2017 åpnet konkurs i boet til Whitefox AS.

26.09.201913:43 Rikart Svendsg?rd

Seria AS har overtatt driften av Whitefox sine kunders servere og nettsider, slik at kundene ikke skal bli skadelidende og stå uten løsning for sine nettsider.

Trygg drift

Seria AS besitter teknisk og driftsmessig kompetanse for å løse slike situasjoner og har også ved flere tidligere anledninger overtatt og hjulpet kunder fra f. eks. Bedre Reklame da de avviklet, konkursboet til Freecode AS mfl. Overtakelsen denne gangen ble foretatt i samarbeid med Frode Børli, Ennerd AS og Seria AS før konkursen ble et faktum.

Ulike behov

Whitefox har for det meste driftet WordPress-kunder, men også en stor bedrift som bruker Drupal som publiseringsløsning, samt webserver for en av Bodøs største virksomheter. Seria har i flere år sørget for sikker drift av Wordpress nettsted for større kunder, som DNB.

Stående møteinvitasjon

Kundene er invitert til Seria for nærmere informasjon om de tjenester Seria AS kan tilby for kundene i fortsettelsen og for å videreutvikle tjenestene til disse kundene.

Nytt tilbud til markedet

I forbindelse med denne overtakelsen av mange bedriftskunder og offentlige kunder, har Seria nå organisert en generell driftstjeneste for WordPress kunder i samarbeid med Frode Børli, som vil tilbys bedriftsmarkedet, både små, mellomstore og store virksomheter som trenger drift av sine nettsted.

Frode Børli er forøvrig medeier i Seria AS og leverer driftstjenester gjennom sitt selskap Ennerd AS til Seria. Seria AS er del av Nord Norges største internettfaglige miljø, med virksomhet i Bodø.

For nærmere informasjon, kontakt Nils Misvær, daglig leder i Seria AS. Mobil 48 00 14 11, e-post: nils@seria.no