Glad nyhet -nyansatt innholdskreatør i Seria!

Vi utvider teamet med en helt ny stilling!

03.12.202114:48 Nils Misvær

Som en del av vårt arbeid med å hjelpe næringslivet å lykkes på nett, har vi ansatt en innholdskreatør som skal bidra til å styrke bedrifters produksjon av innhold i forskjellige kanaler.

Dette er et nytt satsingsområde i Seria, og vi vet at mange av våre kunder trenger hjelp til nettopp dette. Vi er derfor glade for å kunne ønske Sigrid Synnøve Øberg velkommen på laget.

Sigrid er opprinnelig fra Brønnøysund og har en bachelorgrad i Internasjonal Kommunikasjon ved Høgskolen i Østfold. Hun flyttet til Bodø i 2019, hvor hun først startet som veileder i Skatteetaten. 

– Min første jobb var ikke helt innenfor mitt fagfelt, men en god erfaring å ha med seg. Telefonskrekken ble jeg også kvitt, smiler hun.

Senere har hun vært innom både NRK Nordland og BYRAA, og har opparbeidet seg god erfaring innen flere sjangre.

– I NRK jobbet jeg som nyhetsjournalist både på nett og radio, og i BYRAA var jeg fotograf og tekstforfatter. Det siste halvåret har jeg jobbet med mange forskjellige kunder, og har blant annet skrevet for Bodø i Vinden, Sparebank1 Nord-Norge og Hunstadsenteret.

I Seria skal Sigrid bidra med å utvikle kreative ideer, skrive tekster og fotografere. Som innholdskreatør kan hun hjelpe deg med å formidle det du ønsker, enten målet ditt er å inspirere, informere, selge eller pleie forholdet til eksisterende kunder. God innholdsmarkedsføring gjør at kunder velger deg fremfor andre konkurrenter, og er en effektiv måte å få vist hvem du er og hva du kan tilby på.

Noe av det Sigrid synes er mest spennende med å skape innhold, er alle menneskene hun møter og historiene hun får lov til å fortelle. Ekstra godt trives hun når kameraet får lov til å bli med.

 – Det startet da jeg var 12 år og fikk mitt første speilreflekskamera. I starten var det bare for bloggingen, men etterhvert som interessen for fotografi ble større fikk jeg store ambisjoner om å utvikle meg som fotograf, sier Sigrid.

– Jeg elsker å jobbe med andre mennesker og å hjelpe dem med å formidle det de ønsker, både gjennom tekst og foto. Å jobbe i Seria gir meg mange spennende muligheter, og jeg gleder meg til året som kommer.

Vi gleder oss over å ha ansatt Sigrid som innholdskreatør. Velkommen til oss!

 

 

 

 

 

Seria as
Sigrid Synnøve Øberg
Innholdskreatør i Seria Sigrid Synnøve Øberg, click to open in lightbox

Relaterte artikler