Tverlandet skole besøker Seria for jobbskygging

Ulvhild Linnea Johnsen-Skram og Nora Hansen Børli fra 8. klasse på Tverlandet skole har hatt 2 dager med jobbskygging hos Seria, torsdag og fredag 25.-26. mai.

26.09.201913:51 Rikart Svendsgård

Jobbskygging hos Seria AS

Jobbskygging er en aktivitet skolen gjør for å gjøre elevene nærmere kjent med arbeidslivet. Seria AS er et selskap som leverer webutvikling, hjemmesider til næringsliv og offentlig, og har utviklet deres eget publiseringsverktøy Wips CMS.

Nye inntrykk av arbeidslivet

I jobbskyggingen har Ulvhild og Nora fått lære seg å arbeide med Wips og sette opp innhold til hjemmesider. De har også fått arbeide med overflytting av info og artikler fra gammel til ny nettside på seria.no.

Ulvhild og Nora har fått oppleve hvor lett det er å arbeide med publiseringsverktøyet og har fått inntrykk av ulike arbeidsoppgaver som foregår i et webutviklingsselskap.

Vaffelsteking til over 20 kolleger

På en arbeidsplass er det selvsagt ikke bare fag men også sosialt. Fredagen ble avsluttet med vaffelsteking til over 20 fornøyde kolleger. Man skal jo stelle pent med sine kolleger :)

Sporty innsats 

Ulvhild og Nora har gjort et godt arbeid mens de har vært hos oss. Daglig Leder i Seria AS, Nils Misvær roser jentene for en sporty innsats!

Bilde av Ulvhild og Nora, click to open in lightbox
, click to open in lightbox