Jan-Kåre Reppe ny systemutvikler i Seria AS

På grunn av stor oppdragsmengde utvider vi utviklerteamet i Seria AS med nye stillinger.

20.11.202013:27 Bjorn Tore

Jan Kåre-Reppe tiltrådte 18. november som systemutvikler i Seria.

Han har bred og relevant erfaring for arbeid i webutviklingsbedrift. Han kommer fra stilling som teamleder (CTO) i North Vision AS, hvor han har utviklet deres forretningssystem og nettside funksjonalitet for booka.no.

Han har utviklet systemet og tjenestene fra bunnen av og har også driftserfaring  fra disse løsningene. Tidligere har han også arbeidet i Opus, som systemutvikler og har utviklet applikasjon for Bama for logistikk og leveranse.

Jeg definerer meg som en utpreget nerd i denne bransjen, uttaler Jan-Kåre Reppe. Jeg har arbeidet med data og systemutvikling siden tidlig ungdom og har også allerede fra da hatt etablert sitt foretak JK-Data, forteller han.

I vår bransje er det gjerne et stort fortrinn å ha koding og utvikling som en lidenskap. Vi har god erfaring med at slike egenskaper er viktig i webutviklingsbransjen, sier daglig leder i Seria AS, Nils Misvær.

I tillegg er det viktig å ha deltatt innen forretningsutvikling fra a-å og kjenne alle de utfordringer som ligger i dette. I Seria er vi ofte rådgivere for gründere og bedrifter som trenger råd og hjelp med forretningsutvikling, både teknologisk og strategisk. Med booka.no har han fra erfart både etablering, gjennomføring og kommersialisering av løsningene som ble utviklet.

Jan-Kåre er utdannet dataingeniør med Bachelor fra Høyskolen i Sør-Trøndelag.

Hans brede erfaring med drift, problemløsning og feilsøking, på både frontend og backend-systemer, gjør at kundene til Seria kan glede seg til ytterligere ressurser og spisskompetanse på disse felt.

Vi og våre kunder kan ser fram til et spennende og utviklende samarbeid, avslutter Nils Misvær.

Kort om Seria: 

Seria AS har en stor kundebase med over 400 nettsider, spesialprodukter med WIPS GIS kartløsning, WIPS DAM mediabank, e-læringsportal, bookingløsninger, webshop og mye mer.

I over 16 år har Seria levert webløsninger og tjenester for å hjelpe bedrifter med sine digitale satsninger.

Seria leverer også reklamebyråtjenester, grafisk design, digital markedsføring, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og konsulenttjenester. Seria`s anerkjente styrke er deres brede kompetanse og erfaring med drift og utvikling av egne publiseringsverktøy. I tillegg bredde- og IKT-kompetanse, som gjør at man leverer tjenester og drift av andre plattformer, som WordPress, andre Open Source løsninger og webserverdrift.

Seria Bjørn Tore Hansen
Jan Kåre Reppe
Jan Kåre Reppe, click to open in lightbox

Relaterte artikler