Bjørn Tore Hansen ny grafisk designer i Seria AS

Seria opplever en sterk vekst i reklamebyråtjenester og styrker designteamet.

25.11.202008:26 Bjorn Tore

Bjørn Tore Hansen startet i høst og er allerede i full produksjon som grafisk designer i Seria AS.

Han har bred og relevant tilsvarende erfaring fra iBooking AS. Han kommer fra stilling som designansvarlig, siden 2012 og har i tillegg bred erfaring med support og leveranse og som salgskonsulent hos iBooking. De har treningssentre over hele landet som sine kunder.

iBooking er i likhet med Seria en IKT leverandør som leverer moderne webbaserte løsninger til sitt marked. Treningssenterbransjen er nasjonal og iBooking har i mange år gjort seg svært positivt bemerket og hatt en viktig posisjon i dette markedet.

Bjørn Tore har i tillegg til design og utvikling av iBooking's hjemmesider jobbet med design og utforming av hjemmesider for treningssentre og andre kunder.

Bjørn Tore Hansen har også levert andre grafiske tjenester, som logoutvikling og design av apper, websider, videoproduksjon og markedsmateriell i iBooking AS, Trimpoeng AS og for deres kunder.

Design er min store lidenskap

Design er min store lidenskap, sier Bjørn Tore Hansen, men i tillegg leverer Seria en rekke tjenester som jeg ønsker å perfeksjonere meg som design og brukervennlighet, UX design, universell utforming, søkeoptimalisering (SEO) og digital markedsføring. Gjennom iBooking har jeg levert et femtitalls nettsider med Nettintro og Craft CMS som publiseringsløsning. Nettsidene ble levert med designmaler, som jeg tilpasset etter kundens ønsker og behov. Jeg behersker de fleste relevante programmer og har blant annet brukt Adobe XD og After Effects for å utvikle prototyper til apper og animasjoner, avslutter Bjørn Tore Hansen.

Daglig leder i Seria AS, Nils Misvær, fremhever at allsidigheten som Bjørn Tore representerer er viktig i vår bransje og vår landsdel. Vi arbeider i størst grad med små og mellomstore bedrifter, og det blir dermed viktig å kunne hjelpe våre kunder med allsidige og relevante behov.

Bjørn Tore Hansen har fagutdanning som grafisk designer fra Norges Kreative Fagskole i Stavanger.

Hans brede erfaring med design, support og kundebehandling, i tillegg til 20 års erfaring med hjemmesider og nettsidedesign, gjør at kundene til Seria kan se fram til et spennende og utviklende samarbeid med Bjørn Tore.

Seria AS har gjennom sine over 16 år i markedet vært en stor aktør også innen tradisjonelle reklamebyråtjenester. De senere år har nok fokuset vært størst på digitale tjenester i dette markedet. Seria AS er nå i ferd med en sterk oppbygging som totalleverandør i dette tjenestemarkedet, avslutter Nils Misvær. Seria har et design- og markedsteam med flere grafiske designere, markeds- og digitale rådgivere.

Kort om Seria: 

Seria AS har en stor kundebase med over 400 nettsider, spesialprodukter med WIPS GIS kartløsning, WIPS DAM mediabank, e-læringsportal, bookingløsninger, webshop og mye mer.

I over 16 år har Seria levert webløsninger og tjenester for å hjelpe bedrifter med sine digitale satsninger.

Seria leverer også reklamebyråtjenester, grafisk design, digital markedsføring, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og konsulenttjenester. Seria`s anerkjente styrke er deres brede kompetanse og erfaring med drift og utvikling av egne publiseringsverktøy. I tillegg bredde- og IKT-kompetanse, som gjør at man leverer tjenester og drift av andre plattformer, som WordPress, andre Open Source løsninger og webserverdrift.

Anne-Stine Gjervoldstad
Bjørn Tore Hansen
Bjørn Tore Hansen ny grafisk designer i Seria, click to open in lightbox