Andreas Nordvik ny digital markedsfører i Seria

02.09.202113:12 Bjorn Tore

Jeg søkte meg til Seria, som jeg har opplevd som en svært fremoverlent og innovativ bedrift. Seria fokuserer på å levere produkter og tjenester som forenkler hverdagen til kundene. Jeg brenner for å hjelpe organisasjoner å bli mer synlig på nett, forteller Andreas Nordvik.

Det har blitt en livstil å skaffe og utforske ny kompetanse og jeg har satset mye på å tilegne meg kunnskap for å skape resultater på nett.

På min fritid har jeg startet fire selskaper fra bunnen av, med bla. a. Hilmar Marel AS (nettbutikk, egendesignede klokker med reimer av norsk lakseskinn),  Glow  by  Elena AS  (skjønnhetssalong), Kikka Lashes (nettbutikk) og Newid (digitalt byrå som  har hjulpet bedrifter med  å lage nettside og nettbutikk). I disse prosjektene har jeg praktisk erfaring fra å konvertere forretningsidéer til reelle, bærekraftige bedrifter, forteller han.

Har utviklet eget klokkemerke og skjønnhetssalong
Det var ganske spesielt å høre Andreas fortelle hvordan han har etablert eget klokkemerke og oppnådd suksess selv med markedsføring på nett og i sosiale media.
Dette er slik vi som bedrift arbeider, skyter daglig leder Nils Misvær inn.

Seria AS er et komplett reklamebyrå, samtidig som en moderne IKT selskap med solid teknologikompetanse som har lang innovasjonserfaring.
Suksess i dag oppnås  blant annet med bruk av moderne digital markedsføring slik at kundene finner deg på nett.

Satser på Web shop
Andreas har en spesiell kompetanse på webshop og kan kombinere dette med sin økonomikompetanse som siviløkonom. Dette gjør at vårt markedsteam kan etablere løsningen ferdig for kunden.  

Andreas har også kompetanse på de ledende verktøy i vår bransje med erfaring fra SHOPIFY, WIX, SQUARESPACE samt wordpress og Webflow. 

Han har også arbeidet i Bedriftskompetanse AS med rekruttering. Dette er også et område Seria hjelper sine kunder med tilføyer Nils Misvær.

Siste prosjekt han hadde var som ansatt ved Nord Universitet og utviklet karriereportal for Internship for akademia mot næringslivet. Denne er utviklet av ham i WordPress. 

Han var der prosjektleder for utvikling av Internship-ordningen på Handelshøgskolen ved Nord universitet. Formålet var å knytte akademia og studentene tettere mot det nærliggende arbeidsliv - i tillegg til å gi studentene arbeidserfaring som en del av studiet.

Dette er også i tråd med den satsing vi i Seria har hatt gjennom flerårig samarbeid med Nederlandsk fagskole og Internship for grafisk design studenter fra deres fagskole utdanning. Denne fagskoleutdanningen er blant de fremste i Europa.

Vi ser fram til et spennende samarbeid med vår nye ressurs i digital markedsføring. Vi regner med at mange vil ta kontakt for å få hjelp av ham, avslutter Nils Misvær.

Bjørn Tore Hansen
Andreas Nordvik
Vår nyansatte digitale markedsfører Andreas Nordvik, click to open in lightbox

Relaterte artikler