Andreas Lersveen Fauske ny systemutvikler i Seria

Til tross for etternavnet, som er Fauske, er han oppvokst i Bodø og han er blant dem som har valgt å flytte hjem igjen for å arbeide og etablere seg med kone og to barn i Bodø. Hun jobber også innen IT-bransjen som utvikler.

04.02.202113:14 Anne-Stine Gjervoldstad

Etablerer seg i Bodø

Gledelig at ressurser som Andreas med sin familie kommer hjem og etablerer seg fast i Bodø. Både vi, våre kunder og Bodøsamfunnet må derfor ta ekstra godt vare på ham, poengterer daglig leder i Seria, Nils Misvær.

Solid utdanning og bred erfaring

Andreas har solid utdanning som dataingeniør fra NTNU i Trondheim (2016) og har i tillegg tatt mediefag ved Høgskolen i Hedmark.

Andreas kommer fra jobb som systemutvikler i iBooking AS, hvor han arbeidet siden 2018. Han har bred erfaring med systemutvikling siden 2015 fra Enevo AS, hvor han arbeidet med utvikling av internsystem for salgsbedrift. Fra 2016 arbeidet han i Sticos AS med systemmodernisering av et eldre regnskapsprogram med webapplikasjon.

Erfaring med API-integrasjoner

Han har blant annet arbeidet med integrasjon mot Vipps' API og har hatt ansvar for mobilapplikasjoner, som for eksempel med Vipps-innlogging direkte i ulike systemer. Han har også mye erfaring med back-end og front-end utvikling.

Erfaring med ulike API-integrasjoner er viktig kompetanse for oss i Seria, siden vi ofte trenger å integrere våre nettsider mot andre systemer. Dette skjer gjerne med hjelp av et API (Application Programming Interface), som får programmene til å samarbeide.
Dette er en spisskompetanse Seria er spesielt anerkjent for, fortsetter Nils Misvær. På dette området er Seria ledende teknologibedrift i landsdelen.

Utvider utviklerteamet med nye stillinger

Vi er det fremste utviklermiljøet med nettsidetjenester for et bredt næringsliv, kombinert med et fullverdig reklamebyrå. Seria har kunder innen alle næringer over hele landet. På grunn av økende oppdragsmengde utvider vi utviklerteamet med nye stillinger.

Andreas Lersveen Fauske tiltrådte 1. februar som senior systemutvikler i Seria. Hans brede erfaring med mobilutvikling, på både front-end og back-end, gjør at Serias kunder kan glede seg med ytterligere ressurser og spisskompetanse på disse områdene. 

Vi ser fram til å samarbeide med Andreas, avslutter Nils Misvær, daglig leder i Seria AS.

Kort om Seria

Seria AS har en stor kundebase med over 400 nettsider, spesialprodukter med Wips CMS publiseringssystem, som er anerkjent og brukervennlig, Wips GIS kartløsning, som startet med vandringen.no for Nordlandsmuseet. Wips DAM mediabank, som i mange år har vært kjent som fotobanken nordnorge.com. Videre leverer Seria e-læring, bookingløsninger, webshop og mye mer.

Sentrale tjenesteområder

 • Hjemmesider, Wips, WordPress mfl for ca 400 nettsted for små, mellomstor og store kunder over hele landet.
 • Digitale kart
 • Mediebank
 • E-læring
 • Event påmelding
 • Profilering, logo og profil
 • Foto og bildebehandling
 • Markedsføring, annonsering, søkemotoroptimalisering
 • Markedsrådgivning, strategi og forretningsutvikling
 • Innholdsproduksjon
 • Systemutvikling på egne systemer og skreddersydd for kunder

I over 16 år har Seria levert webløsninger og tjenester for å hjelpe bedrifter med sine digitale satsninger og har en sterk teknologisk kompetanse.

Seria leverer også reklamebyråtjenester, grafisk design, digital markedsføring, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og konsulenttjenester.

Seria er i dag anerkjent for deres brede kompetanse og erfaring med drift og utvikling av egne publiseringsverktøy. I tillegg bredde- og IKT-kompetanse, som gjør at man leverer tjenester og drift av andre plattformer, som WordPress, andre Open Source løsninger og webserverdrift.

Seria er godkjent lærlingebedrift for IKT tjenesteutvikling og for Nederlandsk fagskole for grafisk design studenter.

Seria AS er samlokalisert med Cerpus AS og fremstår samlet som et av Nord Norges fremste webutviklingsmiljø.

Anne-Stine Gjervoldstad
Andreas Lersveen Fauske, ny senior systemutvikler i Seria. Foto., click to open in lightbox