L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

w

Seria AS

Seria AS er et Bodø basert og norskeid IKT konsulentselskap som leverer brukervennlige webbaserte løsninger til foretak og organisasjoner i Norge.

10.12.201514:46 Tommy Børli

Helt siden 2003 har vi klart å konkurrere med og vinne i konkurransen med store aktører nasjonalt og internasjonalt. Som en uavhengig aktør står vi fritt til å finne de beste løsninger for norske foretak og organisasjoner.

Vi leverer hovedsakelig webbaserte løsninger som er tilpasset dine behov og forutsetninger. Enten det er ved bruk av vårt eget unike publiseringssystem Wips, eller drift av åpen kildekode systemet Wordpress eller andre "open source" løsninger. Tilhørende tjenester som systemutvikling, rådgivning og opplæring tilpasses den enkeltes behov.

Våre løsninger i dag er selvsagt responsive og tilpasset alle flater og format.  I dag kreves at nye nettsider er "mobilvennlig". Endel av våre "gamle" kunder har ikke rukket å oppgradere sine nettsider og vi har en kontinuerlig prosess med å hjelpe disse til ny plattform.

Vi har utviklet løsninger som etablerer eller oppgraderer din bedrift hurtig på nett, med tilpasset design og profil, - som gjør det lett for deg å ta eget ansvar for eget innhold og redigering, - og som løser dette for en brøkdel av det slikt kostet for få år siden. 

Ring oss for en lønnsom samtale: 21 69 00 00

google map