Seria AS

Nasjonal leverandør av hjemmesider, markedsføring, grafisk design og digitale verktøy. Vi gir deg alle tjenester du trenger for å LYKKES på nett.

09.08.201915:33 Anne-Stine Gjervoldstad

Hva er viktig for oss?

Vår misjon er å bidra til at du og din bedrift oppnår MER på nett! Det som er viktigst for oss er at du som kunde opplever positiv effekt. Resultater skaper de beste samarbeid.

Hvordan Seria ble startet

Seria ble startet av 4 grundere i 2003 som ønsket å skape en bedrift sammen. Selskapet ble til i en kafe midt i Bodø sentrum, og navnet kom fra latinsk skrift på møbler i det samme lokalet.

Hvordan tar vi hånd om våre kunder

Godt samarbeid starter ofte med den gode samtalen. Her gjør vi oss kjent med dine ønsker og behov. Hva du ønsker å oppnå er grunnsteinen i hvordan vi sammen oppnår resultater. Bredden i vår kompetanse gjør oss bedre i stand til å forstå dine behov og muligheter. 

75 % av våre medarbeidere har selv eid og drevet bedrifter.

Hvordan kunder høster av å samarbeide med oss

Å møte dine behov er vår største prioritet og stolthet. Når vi gang på gang har lykkes med å velge riktige løsninger til våre kunder og som beviselig bidrar til å skape effekt skapes det gode samarbeid. Det er vår suksessoppskrift, det er derfor kunder velger oss.

Vi vil gjerne samarbeide med deg og ditt firma også!

Det skader aldri å utfordre oss, og vi er mer en villige til å se på din sak:

Jeg vil ha en gratis gjennomgang med rapport!

Hva som skjer i vår verden

Store og raske endringer i teknologi er noe vi arbeider aktivt med i hverdagen vår. Videreutvikling, oppdateringer og FoU prosjekter er en stor del av vår daglige drift og noe vi ikke tar lett på.

Det er avgjørende for å tilby verktøy som gjør det lett for deg å publisere på nett.

Ulike prosjekter Seria har gjennomført og arbeider med

Spennende prosjekter har vært en pådriver for vår utvikling helt siden starten i 2003. Forskningsprosjekter, kundeprosjekter og interne prosjekter har gitt oss uvurderlig erfaring som gjør oss i stand til å levere det lille ekstra.

Vi kan jo nevne de som har utfordret oss mest:

DNB

Et av norges største selskaper har vi levert tjenester til i over 10 år. DNB er en profesjonell og krevende kunde som etterspør spesialistkompetanse på mange områder.

Sikkerhet, videostreaming, nettsider, driftsløsninger og systemutvikling er noen av tjenestene vi har levert til DNB.

NDLA

Nasjonal Digital Læringsarena er et nasjonalt samarbeid mellom fylkeskommuner i Norge for å tilby læringsressurser for over 700 000 elever i videregående opplæring. En nettbasert plattform for deling, samarbeid og digitale læremidler på nett.

NESO

Nasjonalt logistikksystem for håndtering av utstyr til norske entreprenører. Løsningen NUPA bidrar til å holde orden og økonomi i utleie av utstyr som brukes innen for eksempel bygge bransjen.

Seria TV

Utviklingen av et unikt streaming miljø for blant annet børsselskaper, politiske partier, Hegnar Media med fler. Prosjektet er videreført i flere nye prosjekter innen streaming av video. Forløper for produktene Istribute med fler som i dag håndteres av andre aktører i markedet.

WIPS WAF

Utviklingen av et Web Application Framework. Spennende prosjekt der vi arbeider med å utvikle et rammverk som skal ligge til grunn for utvikling av fremtidige og eksisterende web baserte verktøy. Wips CMS, Wips GIS og Wips DAM baserer seg på kildekode fra dette rammeverket.

Store hendelser

  • Allerede i 2003 ble vår første brukervennlige løsning til, Wips CMS, et publiseringssystem som gjør det lettere for deg å publisere på nett.
  • Året 2005 vant vi vårt første offentlige anbud.
  • I 2008 arbeidet vi med lagringsløsninger som i dag er blitt til WIPS box, et kraftig publiseringsverktøy som lagrer og sikrer dine digitale verdier.
  • Og i 2015 lykkes vi med å skape Wips GIS, et brukervennlig publiseringssystem for kartinformasjon. Samme år solgte vi ut vår tidligere konsulentvirksomhet til Cerpus AS.
  • 2015 var et veiskille for selskapet der vi gikk tilbake til våre røtter. Å levere markedsledende brukervennlige løsninger som gjør det lett å publisere på nett.

Kunder

Vårt arbeid med kunder som DNB, statlige foretak og småbedrifter er vi skikkelig stolt av. Din økonomi er IKKE avgjørende.

Som noen sa; «selv en liten tue kan velte et stort lass» og det stemmer i vår verden.

Kontoret og bygget

I våre moderne lokaler i Nord Norges hovedstad Bodø sitter det mange kloke hoder og hjelper folk over det ganske land. Her har vi alltid en kopp kaffe på lur.

Eierne

Eierne i dag er Øyvind Restad, Viktor Håkonsen, Nils Misvær og Tommy Børli.

Medlemskap

Vi er medlemmer i IT forum, Grafill, Bodø Næringsforening og Narvik Næringsforening.

Godkjenninger

Seria er offentlig godkjent registrar for domenenavn. Vi har ellers mulighet til å ta sertifiseringer etter behov i forbindelse med anbudsprosesser og krav om slike.

Vi bidrar til samfunnet

Ja vi sponser hovedsakelig idrett for barn. Samt kultur. Fra Innstranden idrettsforening til Mørkved sportsklubb. Av kultur bidrar vi blant annet til Saltstraumen museum, også på eiersiden.

Vi har en lang historie i å støtte lokale foreninger, idrettslag, grundere og skolemiljøer.