L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

w

Hjemmesider med WIPS web

Gjør det lett å publisere på nett! Mobiltilpasset og brukervennlig. Effektiv og søkemotorvennlig!

Få tilbud
05.11.201514:40 Laila Lovise Johansen

Nettside pris varierer ut fra hva man har behov for. Vår oppgave er å se til at du får en nettside for din bedrift som gir effekten du er ute etter.

Nettside pris - profesjonelle nettsider for alle

Hva koster en nettside spør mange seg? Svaret er at det er en relativt liten investering hvis man sammenligner det med å starte en fysisk bedrift. Hjemmeside pris er avhengig av hva du ønsker og hvilke behov du har. En enkel billig nettside koster 4 990,- hos oss, i tillegg må du beregne pris for bistand til design hvis du ønsker det og drift av nettsiden.

Nettside design pris?

Å få bistand til design av enkel nettside koster fra kr 5 250,- hos oss og de fleste velger dette. Da får man bistand fra profesjonell grafisk designer. Å skape et unikt design som passer dine behov er viktig.

Hvor mye koster en nettside som dekker ditt behov?

I snitt betaler våre kunder rundt 10 000 kroner som er en rimelig pris for en nettside ferdig klar til bruk. I tillegg kommer drift per måned avhengig av løsningen du velger, de fleste betaler kr 499,- per måned og dette inkluderer teknisk oppdatering, backup, lagringsplass, trafikk og gratis support ved feil.

CMS – Nettsideløsning – Publiseringsløsning

Kjært barn mange navn. Felles for alle er en programvare som gjør det mulig for deg å publisere på web, enten det er videofilmer eller tekst. WIPS som er vårt hovedprodukt er et fullverdig CMS med hovedfokus på å gjøre det lett for deg å publisere på web. Les mer om slik løsninger på Wikipedia: Informasjon om CMS

Domene, webhotel og sikkerhetssertifikat

Domenenavn registrer vi for deg, vi er offentlig godkjent registrar. Er ditt domenenavn ledig? Søk gjerne på domenenshop: Domeneshop Webhotel er inkludert i driftspris så det slipper du å tenke på. SIkkerhetssertifikat ordner vi for kr 1 500,- les mer om hvorfor du bør bruke sikkerhetssertifikat: Om HTTPS sikkerhetssertifikat

Hva venter du på? Kom deg på nett i dag!

Moderne og responsive hjemmesider som fanger dine kunders oppmerksomhet til en rimelig pris.Vi leverer nettsider til store og små organisasjoner over hele Norge. Vi er opptatt av å forenkle, effektivisere og skreddersy alt fra nettsiden din til hvordan du håndterer den på web. Slik sikrer vi at du som kunde får mest mulig effekt av din investering.