Nettside – din viktigste plattform

Vi leverer skreddersydd design som fanger oppmerksomheten til de besøkende og gir en friksjonsfri brukeropplevelse som øker engasjementet. 

Ser du etter en nettside som skiller seg ut i dagens digitale verden? Da har vi kjempelyst å hjelpe deg!

Snakk med vår rådgiver Charlotte

Charlotte er vår salgs- og kundeansvarlig. Hun kan gi deg gode råd for hva du må tenke på når du skal være synlig på nett. 

Ny nettside? Hva er viktig å tenke på?

Relevant innhold

Ved å skape godt og relevant innhold om din ekspertise og kompetanse, kan du sikre at kundene velger deg fremfor dine konkurrenter. Innholdsmarkedsføring er også viktig for å bli prioritert i Google.

Basert på statistikk

Vi bruker statistisk som grunnlag for alt arbeid vi gjør, fra research, design, innholdsproduksjon, annonsering og optimalisering. Vi utvikler alt fra enkle landingssider og nettsider til nettbutikker og applikasjoner.

Bedriftens identitet

Den visuelle identiteten til en merkevare skal formidle verdier og synliggjøre hvem og hva dere er, og hvordan dere ønsker å bli oppfattet. Vårt designteam har bred kompetanse og kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

Valg av plattform

Vi hjelper deg med å velge riktig plattform og verktøy basert på dine behov. Vi leverer flest løsninger i WordPress og Squarespace. Vi leverer også nettbutikkløsninger og integrasjoner. Vi skreddersyr etter ønske og behov.

Noen av prosjektene vi har levert

DigiNordland

Bodø Næringsforum

Spørsmål og svar

Vi leverer hovedsaklig WordPress, Squarespace og Shopify, men kan også levere andre løsninger.

WordPress er en svært fleksibel plattform med mange funksjoner. Løsningen passer for både mindre og større bedrifter da nettsiden kan skaleres etter behov.

Squarespace er en brukervennlig plattform med innebygde designverktøy. Løsningen passer for mindre komplekse nettsider og bedrifter som foretrekker å publisere innhold selv.

Nettbutikk – vi leverer ulike løsninger for netthandel, har du behov for en enkel nettbutikk leverer vi Shopify eller vi kan levere nettbutikkintegrasjoner fra WordPress og Squarespace. 

Vi starter med et forprosjekt hvor vi kartlegger strategi og definerer nettsidens mål og målgruppe. I et forprosjekt vil vi også planlegge ønsket funksjonalitet, struktur og design.

Når vi har jobbet oss gjennom forprosjektet vil vi starte arbeidet med utvikling av ny nettside. Da vil vi også implementere og tilpasse innholdet til nettsiden, teste og optimalisere for å kunne ivareta kundereisen på nettsiden. 

Når vi har gått gjennom resultatet med dere vil nettsiden være klart for lansering og videre jobb vil være vedlikehold og oppdatering. 

Det tar mellom 1 til 6 uker å levere enkle nettsider. Omfattende nettsider kan eksempelvis ta 6-12 uker.

Nettsidens omfang påvirker i stor grad hvor lang tid leveransen tar. Hvor rask du er til å komme med tilbakemeldinger, svare på spørsmål, overlevere avtalt innhold og informasjon er også avgjørende.

De fleste leveranser koster mellom 20.000 og 200.000 kr. Dine behov for funksjonalitet og struktur er avgjørende for hva endelig pris blir.

Vår supportavdeling er tilgjengelig alle hverdager mellom kl 08.00–16.00 per mail og telefon.

Har du spørsmål?
Kontakt oss på +47 21 69 00 00 eller post@seria.no

Finn ut om vi er den rette leverandøren for deg

Mangler du nettside eller har du behov for å oppgradere dagens nettside?

Ta kontakt med Charlotte:
930 79 418
charlotte@seria.no
eller bruk kontaktskjemaet.