Bli samarbeidspartner

Vi har mange produkter og tjenester som du kan bruke som et supplement i din verktøykasse! Uansett om du kan utføre arbeidet selv eller vil at vi skal ta oss av dette, vil du få en god provisjon for innsalget.

04.10.201914:19 Anne-Stine Gjervoldstad


Hvorfor bli samarbeidspartner?

Som samarbeidspartner får du provisjon på alle salg av våre produkter og tjenester!

Provisjon kan avtales til å være prosentbasert eller innsatsbasert. F.eks. hvis du setter opp en nettside med Wips CMS kan du få provisjon for arbeidet, mens vi tar oss av lisensen. Enkelte løsninger vil du kunne få større provisjoner for å selge. Blant annet Wips DAM mediabank og Wips GIS informasjonskart er løsninger innenfor en høyere prisklasse, som også betyr at du vil få en større provisjon for innsalget. 


Seria som din samarbeidspartner

Som din samarbeidspartner vil vi kunne bidra med alt fra leveranse til support, backup og det tekniske. Vi har utviklere, designere, selgere og et supportsystem for våre kunder.


Hvem kan bli samarbeidspartner?

Reklamebyrå, designere, enkeltmannsforetak, selgere og bedrifter som leverer tjenester eller løsninger innenfor relevante bransjer.


Konkurranser og anbud

Vi er åpne for å samarbeide om å delta i konkurranser og anbud. Ved å samarbeide kan man lettere nå fram, spesielt hvis konkurransen er nasjonal eller internasjonal. Ta kontakt med oss dersom det er en konkurranse eller et anbud som vi kan samarbeide om å vinne!


Barteravtale

Vi er åpne for barteravtaler hvor vi f.eks. veksler tjenester dersom begge parter ser fordeler med dette.