L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

w

Økt synlighet og sikkerhet med HTTPS

Du kan nå øke sikkerheten og samtidig øke nettsidens rangering på Google søk. Vi kan installere HTTPS på dine nettsider, som vil være en mye sikrere utgave av http. SSL sertifikat har generelt blitt brukt på nettsider som krever høy sikkerhet, som eksempelvis www.dnb.no sin nettbank tidligere. Dette er nå lettere tilgjengelig for alle.

22.02.201710:14 Tommy Børli

Hva er HTTPS?

HTTPS er en metode for overføring av informasjon men der alt blir kryptert. Både det man sender ut og det man mottar. Sender noen for eksempel sensitiv informasjon vil bare du som mottar se informasjonen. HTTPS er en mye sikrere versjon av http som de fleste benytter i dag.

Klarer jeg meg uten?

Svaret er ja, men vi anbefaler det ikke. At Google favoriserer nettsider med HTTPS forsvarer alene en kostnadsinvestering på kr 1500,- Uten krypteringen som HTTPS sørger for vil uvedkomne potensielt se alt innhold som sendes. HTTPS sørger for økt beskyttelse mot falske nettsider, avlytting og endring i data som sendes mellom deg og andre.

Økt synlighet og rangering i Google

Google benytter selv HTTPS og rangerer nettsider som har HTTPS bedre en andre. Vi antar at Google vil rangere HTTPS enda sterkere i fremtiden og at det vil bli standard for alle seriøse nettsider.

Utløpt sikkerhetssertifikat?

Mange har fått beskjeden: Det har oppstått et problem under sikker tilkobling til dette nettstedet. Har du utløpt sikkerhetssertifikat ta kontakt med oss eller din leverandør av nettsider så raskt som mulig. Å oppdatere sikkerhetssertifikatet skal være en enkel jobb!

Økt tillit på 1-2-3

Sikkerhetssertifikatet øker besøkendes tillit til ditt nettsted.

Nettlesere advarer nå mot nettsider som ikke benytter sikkerhetssertifikat

Allerede nå er det advarsler fra nettlesere om nettsider som ikke bruker sikkerhetssertifikat. Vi går ut fra at man aktivt vil få slike advarsler i nær fremtid så viktigheten av å ha dette i orden blir enda viktigere.

Kontakt oss

google map