Ledige kontorer i vårt kontorfellesskap på Stormyra ved City Nord!

Ønsker du å arbeide i et kontorfellesskap i et kreativt, teknologisk og moderne arbeidsmiljø? Vi har ledig ett eller flere enkelt- eller dobbelkontorer og et større kontor som passer for opptil 4 personer. I tillegg har vi heis, kjøkken/spiserom, flere sosiale soner, tre møterom og parkering.
penn og notatblokk, kontorpult

Etter at vår samarbeidspartner Cerpus flyttet ut i 2022 har vi flere kontorer enn vi har behov for. I Seria er vi per i dag 14 medarbeidere innen design og webutvikling, markedsføring og digitale media. Altså et allsidig markedsførings-, design-, og webutviklingsbyrå.

Vi kan tilby utleie til andre bransjer enn oss selv, men er åpen for bedrifter som kan ha felles synergier ved å holde til i kontorfellesskap sammen med oss.

Vi holder til i Stormyrveien 10, 2 etg, mellom Løwini og City Nords parkeringshus.

Lokalene våre er innbydende og hyggelige, med flere sosialsoner, 3 møterom i ulike størrelser, stort «kantineområde» og gode parkeringsmuligheter for ansatte og kunder. Vi kan leie ut ett eller flere enkel- eller dobbeltkontorer og et større kontor, som kan deles av opptil 4 personer. Vi har i dag en kapasitet på 26 møblerte kontorplasser. Vi har tilrettelagt med bredbånd, tekniske fasiliteter og infrastruktur. Adgangskontroll, renhold og alarm, mm.

Trenger din bedrift kontorer i kortere perioder er det også mulig. 

Interessert? 

Ring Nils Misvær på 480 01 411  eller send en epost til nils@seria.no for en hyggelig prat om alle muligheter.