L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

w

Dialogmøte med Bodø Næringsforum Fauna

Mariann Meby på besøk hos Cerpus, Seria og Lima Design

Bodøs største webutviklingsmiljø
28.10.201614:10 Nils Misvær

Seria, Cerpus og Lima Design representerer et av de største internettfaglige miljø i nord.

Nesten 20 personer fra disse selskapene arbeider sammen i kontorfellesskap i Stormyrveien 10. I tillegg har Cerpus flere ansatte andre steder i landet.

Seria as har lenge vært et etablert Bodøselskap og pionèr innen internettutvikling, publiseringsverktøy og tjenester til offentlig og privat næringsliv. Vi utvider nå vår distribusjonskjede med flere forhandlere. Lima Design ved Liss Marie Jakobsen er en av disse og er samlokalisert med Seria. Det etableres i disse dager flere forhandlere over hele landet.

Seria er stor internettaktør innenfor en rekke bransjer, blant annet destinasjonsselskapene i nord og reiselivsbransjen.

WIPS mediebankløsning, WIPS nettside og WIPS geoapp er noen av kjerneproduktene. Apputvikling er et nytt tjenesteområde hvor Nordlandsmuseet med vandringen.no er et godt eksempel. Det arbeides med å utvikle flere slike GEO-baserte apper.

Gjennom bransjesamarbeid tilbyr Serias samarbeidspartnere, blant annet innen reiselivet og næringsforeninger, gunstige nettsideløsninger fra Seria til sine medlemsbedrifter.

Cerpus tilbyr blant annet:

  • EdStep – En løsning for å lage, markedsføre, administrere og gjennomføre kurs.
  • Learn Playground – En løsning for å lage, markedsføre, administrere og gjennomføre læringsspill
  • EdLib – En markedsplass for å produsere og selge læringsressurser
  • Istribute – streamingservice video
  • Streamps – Webcastservice
  • Gostudyit – Digital portfolio for elever og lærere, hvor brukerne har mulighet for å dele og samarbeide om egen læring

cerpus.no

Lima Design ved Liss Marie Jakobsen 

Lima Design er et lite designbyrå som tilbyr design, web og fototjenester for små og mellomstore bedrifter. Lima Design er forhandler for Seria og selvstendig tjenestetilbyder av designtjenester.

limadesign.no

Bodø Næringsforum ved Mariann Meby var fornøyd med tilbakemeldingen om at både Cerpus og Lima Design ønsker å bli medlem av BNF i tillegg til Seria som allerede er det.

google map