L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

  • Markedsføringspakker
w

Hjelp kunden til å kjøpe! Selge mer

Mange tenker ikke over det, men det er ofte like viktig å fokusere på å hjelpe potensielle kunder til å kjøpe som å selge.

09.11.201514:14 Tommy Børli

En tillitsak - hjelp kunden og selg mer

Ingen liker å bli solgt til i utgangspunktet, de fleste blokkerer og utelukker selgende tekst og reklame, og man liker å ha styringen på hva man skal kjøpe selv. Derfor skal du hjelpe fremfor å selge!

Hvordan øke salget: Inbound marketing

Bruk av tiden din til å lese deg opp på inbound marketing (inngående markedsføring). Vi vil gå så lang som å si at du MÅ lese deg opp på inbound marketing. Det handler om å bringe besøkende inn ved at de selv velger å lese innhold på ditt nettsted. De fyller opp sitt hode selv, i stedet for at noen fyller det opp for dem..

Les mer om inbound marketing her: Artikkel om inbound marketing

Hjelp verden og skaff kunder

Sett deg inn i målgruppens utfordringer og problemer og tilby løsninger på disse. Hjelpende innhold skaper troverdighet, tillit og kredibilitet. Hjelp målgruppen din til å forstå at du kan hjelpe dem med de utfordringer de har. Det kan ta tid men vi lover deg at når de tar kontakt så er de klare til å få noe gjort! Målet er å få kunden til å be deg om å ta kontakt..

Godt innhold øker konverteringen

Viste du at godt innhold øker konverteringen? Det stemmer! Godt innhold skaper tillit og gjør at beslutningen om å kjøpe er enklere å ta.