L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

w

Nils Misvær

Daglig leder
48 00 14 11 // nils@seria.no

Daglig leder
20.06.201611:27 Viktor Håkonsen

Nils Misvær har lang bakgrunn fra IT-bransjen, fra salg og utvikling av internettbaserte tjenester. Han har ledererfaring, som gjør at han passer godt til det styret nå ser for seg at vi trenger, sier styreleder Bjørn Aage Orø.

Lang erfaring fra bransjen

Nils Misvær var i flere år fra 1981, leder for ulike virksomhetsområder i Nordlandsdata AS, som økonomi, PC-salg og kurs. Han utviklet deretter fra 1988 Næringsakademiet i Salten til å bli den ledende private utdanningstilbyder i fylket for næringsliv og private.

I Næringsakademiet ledet og utviklet han selskapet som anerkjent tilbyder av kurs og fagskoleutdanninger i over 20 år, med blant annet IT-utdanninger og flere yrkesrettede fagskoleutdanninger, som reiseliv, grafisk design, webdesign, markedsføring, økonomi, mm.

Nils Misvær har siden 2007 gjennom sitt selskap eArrangement AS utviklet og solgt internettbaserte løsninger for kulturmarkedet, med programtjenestene eFestival og eBillett i samarbeid med Dialog eXe AS. Han har også vært salgspartner nasjonalt for Dialog eXe AS.

Nils Misvær har også siden 2010 vært en nær samarbeidspartner til Seria AS i felles innovasjonsprosjekt med Seria.
- Jeg opplever at Seria er en viktig samarbeidspartner for sine kunder. Jeg tror vi kan bidra til å videreutvikle en svært spennende virksomhet, til et selskap som fortsatt vil være sentral aktør for vårt næringsliv både lokalt og på nasjonalt nivå.

Ledende kompetanse

Serias ansatte representerer den fremste internettkompetanse i landsdelen og selskapet har på kort tid videreutviklet en av de mest moderne løsninger for mobiltilpassede, responsive nettsider, en moderne foto- og mediebankløsning som allerede brukes av reiselivet, - og «Vandringen», en App for mobil, nettbrett og Pc. Denne Appen ble lansert i samarbeid med Nordlandsmuseet juni-2016 for vandringsruten Elveparken fra Maskinisten til Bodøsjøen.

Det er en styrking av selskapet vi nå gjør hvor vi benytter anledningen til å styrke våre fokusområder. Tommy Børli vil nå få frigjort tid for forretningsutvikling, marked og salg. Jeg er allerede i gang som daglig leder og ser fram til å arbeide i Seria AS med dyktige kolleger og spennende muligheter fremover, avslutter Nils Misvær.

Daglig leder Seria AS
Nils Misvær er ny daglig leder i Seria AS

google map