L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

w

Informasjon om markedsføring

Markedsføring for suksess

Produktpresentasjoner - Bannere - Annonser - Inbound - Sosiale medier - Youtube markedsføring - Facebookannonsering - Google adwords annonsering - Linkedin annonsering - Leadsgenerering - Nyhetsbrev - Hubspot - Webshopløsning - Blogging - Affiliates - Outbound

Trenger du hjelp til å få suksess? Fortell oss hva du ønsker å oppnå så skal vi finne ut hvordan du får det til. Overraskende ofte handler det bare om å utnytte det du allerede har.

13.11.201814:01 Tommy Børli

Våre mest populære markedsføringstjenester

Ofte er det nok at vi holder hverandre i hånden en stund til det sitter i fingrene, andre ganger foretrekker våre kunder at vi gjør hele jobben. 

CRO - conversion rate optimalisation

Her er vi ute etter å få flere til å konvertere. La oss si du har 1000 besøk på nettsiden din i mnd. klarer vi å øke CRO med 1 % så betyr det 10 flere kunder per mnd.

Innholdsmarkedsføring - inbound marketing - Pull strategi

Grunnen til at så mange velger denne måten å oppnå suksess på er fordi den erfaringsmessig gir mest effekt per krone.

I tillegg øker den effekten av annonsering og andre metoder!

Annonsering - outbound marketing - Push strategi

Annonsering er populært fordi det ofte gir umiddelbare resultater. Det koster og krever mer men for noen er annonsering det beste alternativ!

Strategisk markedsføring

Strategisk markedsføring kombinerer ofte flere markedsføringsmetoder som sammen bidrar til bedre resultater enn hver for seg. 

Konkurrentanalyser og tester

Mange av våre kunder ønsker å kartlegge og identifisere muligheter før de trykker på den store knappen. Det er en klok avgjørelse!