L

Ønsker du å
motta nyhetsbrev fra oss?


Registrer din e-postadresse og klikk send, eller kontakt oss på post@seria.no eller telefon 21 69 00 00 

w

Informasjon om optimalisering

Hvordan komme i gang?

Først ønsker du å kartlegge og avklare. Så vil du identifisere hva som gir deg mest effekt. At du har et godt beslutningsgrunnlag sparer deg for penger og tid.

Det er mange ting du kan optimalisere. Vi hjelper deg med å bruke ressurser der det gir mest effekt. La oss teste og finne svar på hva du bør gjøre, hvordan konkurransen er og hvor mye som må til for å få suksess.

13.11.201810:41 Tommy Børli

Mest populært

Våre mest populære områder for optimalisering. Lurer du på hvorfor videoene dine på Youtube bare får noen hundre seere? Hvorfor bare 0,1 % av besøk på nettsiden din bestiller noe? Optimalisering kan gi svarene du trenger.

Inbound marketing (Mest populært)

Inbound marketing gir deg økt synlighet i søkemotorer og øker konverteringen på nettsiden din.

Opprydding

Å rydde opp i nettsiden din kan gi umiddelbar økning i trafikk og resultater. Gammelt og utdatert innhold eller for mange indekserte sider er vanlige oppryddinger du bør gjøre.

Lenker og lenkestrategi

Fokus på lenker og lenkestrategi er en stor ting innen optimalisering. Det øker rankingen din og bidrar til at søkemotorene er mer villig til å vise frem ditt innhold på søk.

Youtube, Facebook, Google analytics og andre verktøy

Det kan være avgjørende å optimalisere andre kanaler og verktøy slik at de jobber for deg. Youtube alene kan generere masse effekt for din bedrift, men bare hvis du optimaliserer.

Teknisk optimalisering

Valg av domenenavn, installasjon av sikkerhetssertifikater og GDPR er ting vi kan hjelpe deg med. Vi kan også gå dypere inn i dine løsninger og optimalisere.

CRO - conversion rate optimalisation

Handler om å utnytte trafikken bedre og øke konverteringen. Mange har trafikk nok til å kunne få effekt av en onverteringsoptimalisering!